Blok Stok Festival – Novi Sad

Kultna manifestacija Blok Rock Fest ove godine će biti održana 23. maja pod novim – starim imenom BlokStok.

Dobra vest za fanove dobrog roka i ljubitelje provoda. Nakon pauze od nekoliko godina, tradicija žestokih koncerata u Železničkom parku se nastavlja. Kultna manifestacija Blok Rock Fest ove godine će biti održana 23. maja 2015. pod novim – starim imenom BlokStok.

– Program u 17 sati otvaraju pobednici i drugoplasirani na takmičenju koje se trenutno odvija na našoj facebook stranici. Nakon toga nastupaju: Johnny Almost, Oldtimers Band, Zbogom Brus Li, Amajlija, Ožežis, Zona Katastrofe, najavio je za portal mojnovisad.com jedan od organizatora festivala Marko Tančik .

Ulaz je slobodan, manifestacija je obnovljena uz podršku Grada Novog Sada, odnosno Gradske uprave za kulturu, a prema rečima organizatora, plan je da festival u budućnosti traje više dana i da poprimi regionalni karakter.

Prvi Blok festival održan je 1998. godine u Železničkom parku sa skromnom opremom i par lokalnih bendova. Narednih godina manifestacija poprima ozbiljniji karakter, ali se, uprkos interesovanju, njegova realizacija obustavlja od 2010. sve do danas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here