BOŠ raspisuje konkurs za učešće mladih u programu radnih praksi

  Pozivamo mlade sa teritorije Srbije, da se prijave za učešće u programu kvalitetnih radnih praksi koji realizuje Beogradska otvorena škola (BOŠ) u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Solidar Suisse – Kancelarije u Srbiji, kao i Američke privredne komore (AmCham). Program praksi se sprovodi drugu godinu za redom u okviru projekta „PRAKSAM II – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse“. Kroz prošlogodišnji program je prošlo 30 mladih ljudi, u 16 privrednih subjekata iz 6 mesta u Srbiji, od kojih je 12 tokom prakse ili neposredno nakon završetka dobilo zaposlenje, a još 10 je nastavilo praksu.

  BOŠ

  KONKURS je otvoren za motivisane mlade koji žele da steknu kvalitetno radno iskustvo kroz praksu u privrednim subjektima širom Republike Srbije. Pored prilike za učenje i sticanje radnog iskustva, Beogradska otvorena škola će mladim praktikantima obezbediti i skromnu novčanu nadoknadu u iznosu troškova toplog obroka i lokalnog prevoza, te mogućnost za profesionalno povezivanje i umrežavanje. Svakom od izabranih praktikanata će biti dodeljen mentor/i iz privrednog subjekta u kojem se realizuje praksa.

  Otvorene su praktikantske pozicije u 4 kompanije iz Beograda. Praksa traje 3 meseca – u periodu od januara 2017. godine do kraja aprila meseca 2017. godine.

  Uslovi konkursa i način prijave

  Za učešće u programu se mogu prijaviti svi nezaposleni mladi, a detaljnije propozicije i zahteve možete videti u opisima pojedinačnih pozicija.

  Opšti uslovi konkursa:

  • odlične komunikacijske veštine
  • spremnost na timski rad
  • odgovornost i preciznost u radu
  • spremnost za učenje

  Neophodna dokumentacija za prijavu za program radne prakse obuhvata:

  • Radnu biografiju (CV)
  • Motivaciono pismo prilagođeno svakoj poziciji
  • Onlajn formular

  NAPOMENA: Jedna osoba može konkurisati na onoliko pozicija za koliko ispunjava kompletne uslove navedene u tekstu konkursa. Ukoliko konkurišete za više od jedne pozicije, molimo Vas da motivaciono pismo prilagodite svakoj pojedinačnoj poziciji.

  Svoju biografiju i motivaciono pismo sa jasnim nazivom pozicije za koju se prijavljujete, možete poslati elektronskom poštom na adresu [email protected].

  Kako bi Vaša prijava bila uzeta u razmatranje, neophodno je i da popunite onlajn formular koji možete naći OVDE.

  Rok za slanje neophodne dokumentacije i popunjavanje formulara: 28. decembar 2016. godine, do 12.00 časova (u podne)

   

  2 KOMENTARA

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here