Božidarac zove

  Datum Isteka: 30/05/2017

  Centar za obrazovanje i kulturu „Božidarac 1947“ najavio je specijalan događaj pod nazivom „Božidarac zove” na kome će predstaviti malu retrospektivu radova svojih polaznika uz bogat kulturno-zabavni program.

  U utorak 30. maja u velikoj sali Božidarca na adresi Radoslava Grujića 3, sa početkom u 20 časova, posetioci će imati priliku da uživaju u dečijem modernom baletu nakon koga će starije generacije izvesti španski ples flamenko. Svoje sposobnosti prikazaće i polaznici muzičke škole Josip Slavenski koji će izvesti komad na flautama. Program će upotpuniti pozorišni komad kao i revija polaznika Škole nege i lepote Božidarac.

  Božidarac zove

  Ovaj svojevrsni javni čas zatvoriće legendarni roker i radijski voditelj Vlada Janković Džet nastupom sa svojim Vlada Jet Bandom, koji su do sada izdali pet studijskih albuma i označili kultne manifestcije poput Gitarijade. Uredjivač programa je Beogradski teatrolog i pozorišni reditelj Vladimir Putnik. Ovaj jedinstven dogadjaj predstavlja spoj različitih generacija i kulturnih žanrova koji centar za obrazovanje i kulturu „Božidarac 1947“ želi da promoviše u svojoj sedamdesetoj godini postojanja.

  Ulaz na događaj „Božidarac zove” biće besplatan.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here