BuFONerija – Pridruži se i TI

Bufonerija, studentska kulturno-umetnička organizacija pri Fakultetu organizacionih nauka, otvorila je KONKURS za prijem novih članova.

konkurs

Poziv je namanjen svim studentima Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se priključe dramskom ili muzičkom departmanu.
Pored podsticanja amaterskog stvaralaštva, Bufonerija pruža prostor svim mladim entuzijastima koji bi se angažovali na polju marketinga, ljudskih resursa, odnosa sa javnošću, produkcije i grafičkog dizajna.

 

U skladu sa sloganom ”Malo mesta za kulturu”, cilj Bufonerije je da promoviše  i zastupa umetnost, stvaralaštvo i kulturne vrednosti, kako plasiranjem različitih kulturno-umetničkih sadržaja, korišćenjem informacionih tehnologija (pre svega socijalnih mreža), tako i društveno angažovanim projektima dramskog i muzičkog departmana, koji su u njenoj osnovi.

 

Bufonerija pruža mogućnost mladim ljudima da steknu praktično iskustvo, razviju različite sposobnosti od posebnog značaja za njihovo buduće zaposlenje i da se pritom kreativno izraze.

 

,,Bufonerija je silovit pokušaj da se uz nešto organizacije stvori prostor za sve one savesne pojedince koji imaju šta za reći i učiniti, i koji traže mesto da svojim radom i kreativnošću naprave pomak u ličnoj svesti ali i kulturi i stvaralaštvu našeg društva”, kaže Igor Vesović, osnivač ove organizacije i dodaje: ,,Mesto gde se menadžment kreativnih industrija i kolektivna izvođačka umetnost sreću i gde ih ljubav tih istih posvećenih pojedinaca neraskidivo spaja stvarajući time MALO MESTA ZA KULTURU”

 

Konkurs je otvoren do 12. novembra, a zainteresovani se mogu prijaviti preko sledećeg linka:

https://goo.gl/forms/bRCt4g8Y4yqHYCWE3

Sa radom Bufonerije studenti mogu da se upoznaju preko Fejsbuk i Instagram stranice, ali i da prate pregršt sadržaja iz sveta kulture i umetnosti. Za sva pitanja mogu se obratiti u inboks putem poruke ili pisati na mejl [email protected].

 

https://www.facebook.com/Bufonerija/

 

https://www.instagram.com/bufonerija/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here