Business Quality Academy – poziv za prijave

Na Fakultetu organizacionih nauka, 5. i 6. decembra 2016. godine, održaće se, po prvi put, događaj pod nazivom “Business Quality Academy“ u organizaciji našeg medijskog centra.

Business Quality AcademyProjekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta, Grada Beograda i Udruženja “Moj heroj“. Namenjen je studentima Beogradskog univerziteta i ima za cilj da pruži informacije koje se tiču realizacije praksi u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

Događaj se sastoji iz više delova. Prvi dan će biti održana panel diskusija u kojoj će učestvovati predstavnici uglednih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, a zatim i predavanja na neke od popularnih tema iz oblasti biznisa koja će držati kompanije učesnice Akademije. Drugi dan kompanije učesnice će održati radionice, a zatim i predstaviti svoje programe praksi studentima. Nakon toga, biće organizovano svečano zatvaranje projekta u vidu Business Café-a gde će biti predstavljeno nekoliko različitih preduzetničkih priča, kompanijama učesnicama, kao i drugim partnerima biti dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije – sertifikati.

Broj mesta je ograničen! Zauzmite svoje mesto na vreme!

Prijave će biti otvorene do subote, 3.decembra, do ponoći.

FORMULAR ZA PRIJAVU

#QualityMediaStation #QualityProjects #BusinessAcademy #fonbg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here