Career days 2017 – Ostavite CV i posao je Vaš!

Career Days je jedan od najvećih projekata za mlade, namenjen studentima završnih godina i diplomcima, koji im pruža mogućnost da se zaposle ili pronađu odgovarajuću praksu i tako započnu uspešnu karijeru. Obuhvata 3 uzastopna događaja:

  1. Radionice sa kompanijom Delhaize
  2. Speed dating
  3. Sajam

Kvalitet samog projekta potvrđuje tradicija održavanja, duga 24 godine.

Career days

Uvodni događaj predstavljaju radionice sa kompanijom Delhaize koje se održavaju 9. oktobra u opštini Savski venac. Radionice su namenjene studentima spremnim da rade na sopstvenom razvoju i biće vezane za teme koje će mladima biti neophodne u budućoj karijeri.

Glavni događaj jeste Sajam praksi i zapošljavanja koji se održava 13. oktobra u Galeriji Progres (na uglu Knez Mihailove i Zmaj Jovine ulice), na kom će studenti završnih godina i diplomci imati priliku da upoznaju potencijalne poslodavce i informišu se više o poslovima i praksama koje kompanije nude. Na ovogodišnjem Sajmu učestvuje više od 15 kompanija, kao što su Delhaize, Mercator, MOL, Milšped, Societe Generale i mnoge druge.

Prateći događaj Speed dating daje mogućnost mladima da se kroz šestominutni intervju sa kompanijom predstave na što bolji način i tako dobiju praksu ili zaposlenje.

Ne propustite ovu priliku, ostavite svoj CV na sajtu www.careerdays.rs , koji će ući u bazu kompanija, koju će one koristiti prilikom budućih zapošljavanja. Za više informacija, zapratite i zvaničnu Facebook stranicu Career days.

Projekat je delo organizacije AIESEC, koja predstavlja najveću globalnu mrežu studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta i organizovanjem programa internacionalnih praksi, kao I edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here