Prijavite se na BESPLATNU Školu komunikacije!

Otvorene su prijave za poslednji ciklus ove sezone besplatne Škole komunikacije koje CEPORA organizuje, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Obuka se sastoji od četiri visoko interaktivne radionice u trajanju od po 4 sata. Prva radionica kreće 11 maja.

„Kroz Školu komunikacije sam upoznala Ceporu i od tada sam učestvovala u svemu što je ona organizovala, čak i u istim projektima po 3-4 puta, jer nikad nije isto, a uvek je zanimljivo. Volela bih da me vidite kad vam ovo pričam, ali verujte mi, ovo je blago. Te radionice su nešto što je neophodno svakoj mladoj osobi. To je mesto gde dobijaš najpotrebnije informacije i odgovore. U ovim momentima bih volela da smo neka telepatska bića i da samo osetite sa kojim entuzijazmom, osnovanim entuzijazmom ovo pričam. Uglavnom, dođite, pa ćete se i sami uveriti“ ističe jedna od dugogodišnjih učesnica u Ceporinim programima za mlade.

CEPORA već sedam godina radi na osnaživanju mladih kroz besplatne edukativne programe. Kroz interaktivne vežbe i igre, uz vođstvo stručnih edukatora, mladi jačaju svoja znanja i veštine. Teme koje se obrađuju u Školi komunikacije su emocionalna pismenost, aktivno slušanje, asertivnost i rešavanje konflikata. Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.

Mladi se za Ceporinu Školu komunikacije mogu prijaviti preko onlajn formulara: https://forms.gle/Ddg3BCuwnAwVsBFR6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here