Connect Niš: Otvaranje sezone i besplatni časovi konverzacije

Organizacija Connect Niš organizuje trodnevne besplatne časove konverzacije od 25. do 28. juna čime obeležava otvaranje sezone događaja i kurseva. Otvaranje je zakazano za 19h, a održaće se u prostorijama organizacije. Ulaz je besplatan.

Prvi događaj ove organizacije osnovane od strane porodice iz Teksasa (SAD) biće „Open Day“ koji ima za cilj predstavljnje organizacije u neformalnoj atmosferi uz zabavne američke društvene igre i kratke prezentacije.

Connect Niš: Otvaranje sezone i besplatni časovi konverzacije

Cilj ovog događaja je predstavljanje načina rada organizacije Connect Niš kao i najava budućih događaja u koji će biti organizovani u Nišu.

Besplatni trodnevni kurs koji zvanično počinje 26, a traje do 28. juna upoznaće polaznike sa inovativnim načinom učenja engleskog jezika kroz konverzaciju, radionice i društvene događaje.

Kurs će biti održan u dva termina (18:30 – 20:00 i 20:30 – 22:00) sa polaznicima sva tri nivoa engleskog jezika: početnički, srednji i napredni.

Prostorije Connect Center-a nalaze se u ulici Borivoja Gojkovića br. 8, prekoputa Narodne biblioteke „Stevan Sremac“.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti preko obavezne prijavne forme.

Trodnevni kurs je besplatan, kao i ulaz na događaj „Open Day“.

Organizacija Connect Niš osnovana je 2015. godine od strane američke porodice iz Teksasa, SAD. Ima za cilj zbližavanje kultura i širenje ideje multikulturalnosti kroz organizaciju edukativnih, zabavnih i humanitarnih događaja.

Više informacija možete pronaći na FB stranici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here