CzRK vas vodi u posetu fabrici Gorenje u Valjevu!

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom organizuje za studente završnih godina Mašinskog, Elektrotehničkog i Fakulteta organizacionih nauka posetu fabrici „GORENJE“ u Valjevu, u sredu, 27.marta 2019. godine.

Studenti i studentkinje će imati priliku da saznaju:

  • koje su prednosti rada u kompaniji kao i mogućnosti za zaposlenje i napredovanje,
  • kako izgleda radni dan i šta su saveti rukovodilaca tehničko-proizvodnog sektora, sektora kontrole kvaliteta, stručne službe tehnologije, stručne službe razvoja i stručne službe održavanja
  • specifičnosti rada u različitim odeljenjima, veštine koje su neophodne za rad u njihovom timu i informacije o karijernom putu rukovodilaca sektora.

Ova poseta predstavlja sastavni deo programa Centra za razvoj karijere „Saznajte iz prve ruke“, a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem i slanjem prijavnog formulara koji se nalazi na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.  Prevoz je organizovan. Broj mesta ograničen. Rok za prijavu: 25.03.2019. do 10 časova. Svi će biti kontaktirani dan pre polaska u posetu. Prednost će imati studenti koji su zainteresovani za praksu i dalji razvoj karijere u Valjevu.

U sklopu uspostavljene saradnje Univerziteta u Beogradu i kompanije Gorenje na planu organizacije i realizacije studentske prakse, u narednom periodu biće otvorene prilike za obavljanje prakse u ovoj kompaniji u poslovnim jedinicama za kontrolu kvaliteta, razvoja, tehnologije i održavanja , a zahvaljujući inicijativi Slovenačkog poslovnog kluba u planu je realizacija studentske prakse i u drugim kompanijama – članicama Slovenačkog poslovnog kluba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here