Dana kada ste se Vi rodili najslušanija pesma na svetu bila je..?

Da li ste se nekada zapitali koju pesmu su ljudi najviše slušali onoga dana kada ste se Vi rodili? Ili možda koja je bila najslušanija pesma na svetu nekog drugog, za Vas značajnog, dana? Hajde da proverimo koja!

U proteklih nekoliko dana smo pronalazili vrlo zanimljive sajtove i zanimljivosti za vas gde možete da proverite koliko zaista brzo kucate na tastaturi ili sliku koja vas opisuje kakva ste osoba u suštini. Ovog puta za vas imamo nešto, možda, još bolje!

Sigurno se ne sećate momenta kada ste došli na ovaj svet i počeli da kmečite kao neka beba. Pa verovatno ni momenta kada su vas oprali i smestili u one „udobne“ bolničke krevetce, a samim tim ne znate ni koja je je pesma bila najpopularnija na svetu tog dana.

E, sad imate priliku da i to saznate!

Izvor: Pixabay

Najslušanija pesma je…

Sigurno ste u životu preslušali mnogo pesama i znate koje su pesme bile popularne 80-ih i 90-ih, ali sada imate priliku da saznate baš koja pesma je bila na vrhu svetskim top listama tog dana kada ste se vi rodili.

Sve što je potrebno je da na ovom sajtu ukucate dan, mesec i godinu rođenja i dobićete pesmu koja je u tom trenutku bila prva na radijskim top listama.

Ako želite detaljniji pregled, imate i opciju da pregledate top liste iz cele te godine, pa možete da proverite da li je vaša majka tog dana u bolnici slušala Bitlse i Roling Stonse ili možda Fila Kolinsa i Madonu. Takođe, postoje posebne liste sa najslušajnijim pesmama  u različitim zemljama, poput lista iz Engleske i Francuske. Nažalost, nisu još uvek zastupljene liste sa pesmama sa našeg govornog područja. 

Na istom sajtu možete pronaći još puno zanimljivih lista. Možete saznati koja je bila najprodavanija knjiga na dan Vašeg rođenja ili koja poznata ličnost je rođena istog dana kao i Vi.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here