Dom omladine Beograda u gostima

Dom omladine Beograda (DOB), kao jedna od vodećih ustanova kulture u Srbiji, u 2017. godini pokreće program saradnje sa srodnim institucijama u drugim gradovima naše zemlje, sa željom da deo svojih kvalitetnih i zanimljivih programa ponudi i publici koja nema priliku da posećuje događaje u prestonici. Budući da je prošle godine u DOB-u realizovano čak 1873 programa, redakcija je odlučila da deo toga ponudi zainteresovanim ustanovama kulture širom Srbije. Tim Doma omladine spreman je da, sa svojim saradnicima i gostima, u kulturnim ustanovama drugih gradova predstavi deo onoga što se 2016, ali i ranijih godina, događalo u prostoru ove beogradske ustanove kulture.
Dom omladine Beograda
 Sve ustanove kulture zainteresovane za saradnju sa Domom omladine Beograda mogu da pišu na mejl[email protected]. Takođe, rado ćemo razmotriti predloge drugih ustanova za realizaciju njihovih produkcija u Domu omladine.

Gostovanja počinjemo 31. januara, utorak u Studentskom kulturnom centru Kragujevca sa tribinom na temu „Fanzini – kad su društvene mreže bile umetnost“, a želja nam je da u predstojećem periodu naše programe predstavimo publici u što više mesta u Srbiji, ali i regionu.

Za više informacija o prvom gostovanju koje će se održati u utorak 31. januara pogledajte ovde

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here