Drinska regata 22-24. jul – DIN 2000

Drinska regata Srbija za mlade Spremite se za Drinsku regatu sa Serbia4Youth ekipom! U trećoj nedelji jula očekuje vas aktivan odmor, zabava, avantura, splavarenje, planinarenje, Drinska regata, sjajni koncerti pored Drine i mnoooogo mladih i veselih ljudi!

Od 22-24. jula splavarićemo Drinom na najvećoj regati u Srbiji, kupaćemo se na jezeru Perućac i Zaovinama, osvojićemo najlepše vidikovce na planini Tari, uživati u nastupima izvođača na Most Fest-u i dočekivati jutra pored Drine i u Nacionalnom parku „Tara“!

Ove godine očekuje vas možda i najveći karneval na Drini, ali i S.A.R.S, Bajaga, Marčelo i mnogi drugi u okviru Most Fest-a.

drinska-regata

PROGRAM:

Petak 22. jul: Polazak iz Beograda u jutarnjim satima. Dolazak u Bajinu Baštu i smeštaj u kamp / apartmane. Odlazak na izlet – kupanje na jezero Zaovine, druženje u kampu, sportovi….odlazak na prvo veče Most Fest-a (Željko Joksimović). Noćenje.

Subota 23. jul: Dan Drinske regate 2016! Nakon doručka polazak na start Drinske regate (Perućac), karnevalska povorka tokom Drine do Rogačice (trajanje oko 4h). Povratak u kamp ili odlazak na jezero Perućac. Odmor i pripreme za drugo veče Most Fest-a (S.A.R.S, BAJAGA, MARČELO). Noćenje.

Nedelja 24. jul: Poslednji dan rezervisan je za osvajanje vidikovca Banjska stena na Tari sa koga se pruža magičan pogled na kanjon Drine i jezero Perućac. U povratku svraćanje na jezero Perućac. U kasnijim popodnevnim satima povratak za Beograd.

SMEŠTAJ

KAMP:

U okviru ovogodinje manifestacije „Drinska regata“ biće organizovan kamp smeštaj za sve posetioce koji preferiraju ovakav vid smeštaja. Prostor za kamp se nalazi u neposrednoj blizini koncertnog prostora gde se održava Most Fest, na samom ulazu u izletište Rača. Prostor će biti ograđen pozor trakom, obezbeđene cisterne sa vodom, dok se tuševi nalaze na samom izletištu, 100 m od samog kampa. Prednost ovog prostora je što se nalazi u kompleksu izletišta gde se odvija najveći broj dešavanja na 23. Drinskoj regati, neposredna blizina policije i obezbeđeni priključci za struju i osvetljenje.

APARTMANI

Vila „Grand“ se nalazi na Mitrovcu u izletničkom naselju Novakovići. U neposrednoj blizini je Dečije odmaralište, restorani „Lovac“ i „Kačara“, tereni za fudbal i košarku… Svi apartmani su sa zasebnim ulazima.

Apartman 1 raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, trpezarijom, odvojenom sobom i kupatilom.U dvevnom boravku je ugaona garnitura koja se razvlači a u sobi je francuski ležaj.Idealan je za smeštaj 4 osobe. Nalazi se u prizemlju vile. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartman 1

Apartman 2 je spratni a raspolaže dnevnim boravkom , kuhinjom, trpezarijom, odvojenom sobom i kupatilom. Apartman ima dve terase. U dnevnom boravku je komforna ugaona garnitura koja se rasklapa i pogodna je za spavanje, a na spratu, u sobi je francuski ležaj i kreveti na sprat. Idealan je za smeštaj 6 osoba. Apartman 2 zajedno sa apartmanom 3 se moze izdati kao jedna celina sa zajednickim dnevnim boravkom, dve odvojene spavace sobe i dva kupatila. Kao takav pogodan je za boravak do 6 a po potrebi do 8 osoba. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartman 2

Apartman 3 se nalazi na spratu. Sadrzi zaseban ulaz ,wc/tus kabina u donjoj zoni. A u gornjoj zoni se nalazi prostor u kome je smeštena mini kuhinja sa sudoperom, rešoom i stočićem za ručavanje. Iz ovog prostora se ulazi u zasebnu sobu sa francuskim lezajem i tv sa satelitskim kanalima. Takodje, iz ovog prostora se izlazi na terasu sa koje se pruža pogled na kompleks dečjeg letovalista. Aparman je predvidjen za 1-2 osobe. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila grand apartman 3

Apartman 4 raspolaže sa kuhinjom i kupatilom i dnevnim boravkom u prizemlju.U dnevnom boravku je krevet koji se po potrebi može rasklopiti i fotelja. Na spratu je soba tipa galerije sa izlaskom na francuski balkon. U sobi se nalazi francuski ležaj i kreveti na sprat. Idealan je za smeštaj 4 (maksimalno 6) osoba.
Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila grand apartman 4

Apartman 5 se sastoji od prizemlja u kom je smesten konforan dnevni boravak sa kompletnom kuhinjom, trpezarijskim kutkom, ugaonom sofom, tv sa satelitskim kanalima i kupatilo/wc . Drvene stepenice vode na sprat gde se nalaze dve odvojene spavaće sobe u kojima se u svakoj nalazi francuski ležaj i spratni kreveti. Pogodan je za boravak do 8 osoba ili dve porodice koje imaju zasebne sobe a zajednicki dnevni boravak. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartma 5

CENA ZA REGATU: 2000 rsd (uključuje kotizaciju za spust i mesto u čamcu)

Doplate:

– prevoz Beograd – Bajina Bašta (Mitrovac) – Beograd 1700 rsd (uključuje i povratak sa cilja regate do smeštaja, transfer na Most Fest sa Mitrovca iz apartmana, odlazak na Zaovinsko jezero)
– kamp mesto 500 rsd po noći po osobi
– privatan smeštaj na Mitrovcu 1500 din po noći po osobi
– redovna godišnja članarina Srbija za mlade 400 rsd

*u cenu nije uračunata ulaznica za Most Fest (u pretprodaji 500 din za obe večeri)

Prijave na:
M: 061/1627226
E-mail: [email protected]

Rok za prijavljivanje je 5 dana pred polazak na putovanje. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika rok za otkazivanje putovanja od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here