Dvadeset i četiri sata elegancije

U subotu 8. septembra od 12 sati, Beograd na Vodi će po drugi put biti domaćin ovogodišnjeg izdanja „Belgrade Waterfront Classic Car Show 2018”“ , a posetioci će između ostalog imati priliku da vide biser automobilskog dizajna iz 1956-te godine, Alfa Romeo Giulietta SV Speciale “Molteni” koja dolazi iz kolekcije najpoznatijeg evropskiog kolekcionara klasičnih automobila CORRADA LOPRESTA. Franco Lombardi sa trkačkim biserom PORSCHE 356 SPORT iz 1964-te podsetiće na 70 godina brenda koji proslavljamo ove godine. Poseban gost je i predsednik Toskanske Federacije kolekcionara klasicnih automobila, Giuliano Bensi sa spektakularnom LANCIA Aurelia B24S Spider iz 1955-te, koja je svetsku slavu stekla u filmu Il Sorpasso, sa Vittoriom Gassmanom i Jean Louis Trentinjanom u glavnim ulogama, koji je simbol Dolce Vite. Kao poslasticu, Ambasador Pupi d’Angieri iz Rima, predstavlja svoj Rolls Royce Silver Shadow  Drophead coupe iz 1969-te godine, kao perfektni simbol raskalašnog života na Azurnoj obali.

Ulaz na „Belgrade Waterfront Classic Car Show 2018“ je slobodan, a na kraju dana biće proglašeni i najlepši oldtajmeri, koji će poneti laskavu titulu „Chivas Best of Show 2018“. Oldtajmere će ocenjivati stručni žiri na čelu sa poznatim kolekcionarom Entonijem Hercbergerom (Anthony Hertzberger) iz Amsterdama i njegovim kolegom Ton Roks, urednikom prestižnog magazina OCTANE, a dodela priznanja zakazana je za 17:30h.

Drugi deo subote, 8. septembra od 15 časova, u prelepom ambijentu BELGRADE WATERFRONTa, predstavljaju se najprestižniji svetski brendovi, okupljeni i ove godine na „Salonu Izuzetnosti – Salon of Excellence“ u partnerstvu sa časopisom Diplomacy & Commerce, uz veliku podršku CHIVAS REGAL i LUXLIFE.rs. Predstaviće se prestižne maisons:

SARTORIA PANICO – vrhunska odela, rukom šivena po meri – sinonimi muške elegancije iz Napulja, koje će nam predstaviti najčuveniji predstavnik napuljske škole krojenja Antonio Panico.

DUCAL – najfinije cipele po meri – koje će predstaviti Marialisa Sani iz Firence, naslednica jedinstvenog širom sveta prepoznatljivog brenda koji ima tradiciju dugu skoro jedan vek.

CHIVAS REGAL – brend koji je kreirao kategoriju luksuznog viskija – predstaviće internacionalni brend ambasador Ken Lindsay-a

MAROL.1959 – Najfinije rukom šivene košulje poznate širom sveta dolaze iz Bolonje, i njih će nam predstaviti novi partner Bo Yang.

DRAGO – Predstaviće nam najnovije skupocene tkanine po kojima je ovaj proizvođač poznat širom sveta, a direktor marketinga Alessandro Botta će otkriti tajnu njihovih skupocenih tkanina.

UGLYS – će nam predstaviti torbe za vikend,  koju klijenti mogu dizajnirati po svom ukusu i potrebama putem online komunikacije sa  proizvođačem, a takodje će nas  i impresionirati neverovatnim izborom kože, sjajnim modelima, vrhunskom izradom i ukusnim bojama.

Novi segment od prošle godine je i predstavljanje knjiga na Salonu Izuzetnosti, a ove godine nam je čast i zadovoljsto da imamo priliku da ugostimo poznatog nemačkog pisca BERNHARD ROETZEL-a i predstavimo njegovu knjigu  pod nazivom “GENTLEMAN – bezvremeni vodič kroz mušku modu”, koje se smatra najčitanijom knjigom  o modi širom sveta i prevedena je na čak 19 jezika.

U 17.30 časova, ispred Beograda na Vodi (Gallery walk) će prošetati dame sa najlepšim šeširima u izboru za Najlepši šešir koji se organizuje sa delegacijom humanitarnog udruženja Amitie sans Frontieres iz Tokija i Monte Karla, i to kao uvod za „CHIVAS Best of Show 2018“, dodelu najprestižnijih nagrada kolekcionarima oldtajmera, u okviru „Belgrade Concours d’Elegance 2018“. Dođite da se uverite da li je pobedio najlepši automobil ovogodišnjeg konkursa!

Kao gran finale „24 hours of Elegance Chivas Extra party” u partnerstvu sa magazinom Gloria biće kulminacija večeri i sjajan završetak manifestacije koja, sada već tradicionalno, spaja različite sfere luksuza, elegancije, dizajna i umetnosti u jedan nezaboravan doživljaj.

Ulaz je besplatan i slobodan za sve posetioce BELGRADE CLASSIC CAR SHOW-a i CHIVAS Concours d’Elegance 2018 – izložbe klasik automobila ispred BEOGRADA NA VODI, u subotu 8 septembra od 11 -19h.

Dobro došli na “24 sata Elegancije by CHIVAS”, događaj koji i ove godine stavlja Beograd na zasluženo mesto svetskih metropola koje cene vrednosti automobilske kulture, izuzetnost ručno rađenih proizvoda i majstore savremene umetnosti, već osmi put za redom od 2011.

1 COMMENT

  1. Vi grobari, imate slabo pamćenje. Kako ste igrali sve tri utakmice kod kuće prošle godine u ligi Evrope. Bunker sve tri utakmice i to protiv kojih timova. A čini mi se da je Salzburg prošle godine bio medju četiri ekipe u ligi . I taj takav Salzburg protiv Zvezde nije pošteno uputio šut na gol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here