ESN BelUPgrade otvara konkurs za prijem novih članova

Erasmus Studentska Mreža Beograd (Erasmus Student Network BelUPgrade) otvara konkurs za prijem novih članova u sledeće timove:
– BUDDY
– EVENT
– SOCIALERASMUS
– PR
– IT

Da li se vidite u internacionalnom okruženju, sarađujući i družeći se sa otvorenim, kreativnim i motivisanim volonterima i stranim studentima, uvek spremnim da svoju zemlju i kulturu približe drugima na najbolji mogući način i uče jedni od drugih?

Ako je odgovor da, pridružite nam se u nekom od timova!

ESN BelUPgrade

Buddy tim čine domaći studenti tzv. „badiji“ čiji je zadatak da pomognu stranim studentima prilikom njihovog dolaska u naš grad na studije. U početku oni daju savete i pružaju pomoć stranim studentima, naročito oko nekih administrativnih i formalnih stvari (studentska viza, prevoz u gradu, menza, dokumenta za fakultet, stan, itd.), kasnije ih pozivaju i motivišu da dolaze na događaje koje organizujemo za njih, pomažući im tako da se što bolje integrišu u novu sredinu. Ukoliko ste druželjubivi, imate timski duh i visoko znanje engleskog jezika, ovo je pravi tim za vas.

Event tim je tim koji organizuje kulturne i zabavne događaje kroz koje se strani studenti upoznaju sa našom državom, gradom i ljudima. Dobrom saradnjom i originalnim idejama, event tim stvara uspešne događaje, a uz to se njegovi članovi lično nadograđuju, rastu i uživaju u svakom koraku. Ako želiš da učestvuješ u stvaranju uspomena koje stranci ponesu odavde, ovaj tim je pravo mesto za tebe.

SocialErasmus tim se bavi organizacijom različitih radionica, predavanja i drugih društveno-korisnih aktivnosti na temu zdravlja, obrazovanja, borbe protiv nasilja, diskriminacije, zaštite životne sredine, skretanja pažnje na prirodne katastrofe, pomoći siromašnim i ugroženim grupama društva i napuštenim životinjama.

PR tim bavi se promocijom rada organizacije na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Website), pružanjem relevatnih informacija o organizaciji, pisanjem članaka i drugih tekstova po potrebi i komunikacijom sa medijima. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika, i poželjno je osnovno poznavanje programa grafičkog oblikovanja. Takođe, u okviru PR tima otvara se i konkurs za poziciju fotografa za koju je neophodno posedovati fotoaparat.

IT je volonter koji je zadužen za izgled i organizaciju sajta Organizacije i usko sarađuje sa PR timom.

Prijave su otvorene od 18. do 25. januara 2017. u 23.59h. Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obavešteni o datumu održavanja intervjua putem telefonskog ili e-mail kontakta koji ste naveli u formularu.

Svi dobijeni podaci tretiraće se kao poverljivi i koristiti isključivo u svrhu selekcije kandidata. Podaci neće biti zloupotrebljeni ili distribuirani trećim licima.

PRIJAVNI FORMULAR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here