ESN BelUPgrade te poziva u svoj tim!

ESN BelUPgrade raspisuje konkurs za nove članove PR i Buddy tima!

 

Erasmus Student Network (ESN) jedna je od najvećih interdisciplinarnih mreža studenata u Evropi. Osnovana je 1989. godine sa ciljem da pomaže i razvija sistem razmene studenata. Danas postoji u 39 zemalja i broji 15.000 volontera.

ESN BelUPgrade

Ako i ti želiš da postaneš deo ove velike ESN porodice, pridruži nam se se u ESN BelUPgrade-u! Imaćeš priliku da pomažeš studentima na razmeni u Beogradu i da se družiš sa njima kroz razne aktivnosti koje organizujemo tokom semestra. Takođe, svojom aktivnošću moći ćeš da doprineseš samom funkcionisanju mreže i uz to razviješ mnoge veštine korisne za tvoj lični razvoj. Zato ne gubi vreme, izaberi tim kome želiš da se pridružiš i popuni prijavu!

ESN BelUPgrade

Buddy tim čine domaći studenti tzv. „badiji“ čiji je zadatak da pomognu stranim studentima prilikom njihovog dolaska u naš grad na studije. U početku oni daju savete i pružaju pomoć stranim studentima, naročito oko nekih administrativnih i formalnih stvari (studentska viza, prevoz u gradu, menza, dokumenta za fakultet, stan, itd.), kasnije ih pozivaju i motivišu da dolaze na događaje koje organizujemo za njih, pomažući im tako da se što bolje integrišu u novu sredinu.

PR tim bavi se promocijom rada organizacije na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Website), davanjem relevatnih informacija o organizaciji, pisanjem članaka i drugih tekstova po potrebi i komunikacijom sa medijima. Neophodno je visoko znanje engleskog jezika i poželjno je osnovno poznavanje programa grafičkog oblikovanja (npr. Photoshop).

Prijave su otvorene do 4. septembra u 23.59h. Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obavešteni o datumu održavanja intervjua na neki od ostavljenih kontakta. Više o našim aktivnostima možeš saznati na FB stranici ili ESN BelUPgrade blogu.

ČEKAMO VAS!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here