EY program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

Kompanija EY i ove godine organizuje program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“ uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Za program se mogu prijaviti i učestvovati studenti svih godina studija, kao i nezaposleni visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Tokom jednodnevnog programa prolazićete kroz radionice i treninge koje će držati EY zaposleni i dobićete priliku da steknete poslovne veštine koje će vas učiniti konkurentnijim na tržištu rada.

„Tvoja karijera počinje ovde“

Sve što je potrebno da uradite je da pošaljete Vašu biografiju do 15. februara 2017. na email: [email protected].Predselekcija učesnika će biti vršena na osnovu pristiglih biografija, program će biti realizovan u periodu od decembra do marta 2017. godine u EY prostorijama u Beogradu.

Program je takmičarskog karaktera, najboljih 20 učesnika nadmetaće se u finalnom takmičenju u martu 2017. godine, kada će raditi poslovnu simulaciju.

Studenti nižih godina studija koji se plasiraju u prvih 20 ulaze u proces selekcije za EY stipendiju. Studenti završnih godina studija ulaze u proces selekcije za prakse, odnosno posao u periodu oktobar – maj 2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here