Poziv za volontere: Festival Bolje UradiTi Sam & Handmade Market

Potrudićemo se da:

  • Bolje uraditi sam ove godine bude još bolji nego prethodni.
  • Bolje uraditi sam ove godine bude prilika za nova znanja i nove zabave.
  • Bolje uraditi sam ove godine bude održan u drugoj polovini aprila, a Handmade market je zakazan za 8. i 9. aprila u Božidarcu.

Ako želiš da učiš, da organizuješ, da se zabaviš, da se kreativno izraziš, ovo je festival za tebe. Pozivamo te da se prijaviš i budeš deo tima „Bolje UradiTi Sam“’.

Festival Bolje UradiTi Sam

Treći po redu festival „Bolje UradiTi Sam” održaćemo u drugoj polovini aprila a pre toga tačnije 8. i 9.april 2017. u Božidarcu (Radoslava Grujića 2, Vračar) smo planirali Handmade market na kome će biti predstavljeni ručno izrađeni proizvodi praćeni uz pažljivo osmišljen program. Do sada smo inače realizovali dva festivala, krajem 2015. u proleće 2016. godine i bilo je ludilo – sjajna energija, mladi i kreativni ljudi su ispunili prostori u kome smo učili, stvarali i zezali se, što znači da ne treba da propustiš ovu priliku.

Zainteresovani mladi koji se prijave da budu deo tima festivala „Bolje UradiTi Sam“ dobiće priliku da rade na različitim kul stvarima koje se tiču organizacije jednog ovakvog festivala kao i Handmade marketa.

Planirani timovi su logistika, saradnja sa kreativcima, prikupljanje sponzorstva i donacija, marketing, dizajn, osmišljavanje programa i drugi timove po potrebi – možeš naravno i u više timova da učestvuješ, to pre svega zavisi od toga koliko vremena imaš.

Ako si zainteresovan da budeš deo organizacionog tima festivala i marketa klikni ovde za prijavu, takođe te molimo da podeliš ovaj poziv sa svojim prijateljima kojima bi to bilo zanimljivo.

Prijave traju do 5. aprila 2017.

Više informacija možeš naći na Fejsbuk strani Bolje UradiTi Sam. Ako imaš bilo kakva pitanja, šalji ih na  [email protected]

Vidimo se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here