FLUX radio traži nove članove redakcije!

FLUX radio poziva studente beogradskih fakulteta da se uključe u rad njegovih redakcija!

Flux radio je neprofitni studentski onlajn audio projekat koji se realizuje na Fakultetu dramskih umetnosti. Ove godine Flux radio emituje svoj program od 3. do 11. novembra uživo na svom zvaničnom sajtu i YouTube-u, dok su sve emisije kasnije dostupne za odloženo slušanje na Mixcloud-u.

Na FLUX-u smišljamo emisije, radio drame, serije i podkaste. Pravimo ”košuljice”, džinglove, špice i sastavljamo plejliste. Organizujemo žurke, tribine i live prenose svirki. Bavimo se vizuelnim identitetom, marketingom, PR-om. Pripremamo intervjue i razgovaramo sa autentičnim i smelim pojedincima, umetnicima, stručnjacima koji imaju nešto da kažu, što je za nas, studente, važno.

Ove godine želimo da pozovemo kolege sa drugih fakulteta u Beogradu koji bi voleli da svoje veštine, kreativnost i znanje iskoriste u praksi i priključujući se našim redakcijama učestvuju u kreiranju radijskog programa.

Ako želiš da se u nečemu od navedenog oprobaš ili za nešto već poseduješ interesovanje, iskustvo ili predispozicije – pošalji nam mejl na [email protected].

Rok za prijave je 15. oktobar!

PODELI
Milan Ristić
Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here