Univerzitet Metropolitan i ove godine deo najvećeg gejming događaja – Global Game Jam-a

Univerzitet Metropolitan je i ove godine, tradicionalno, jedan od organizatora Global Game Jam-a, koji se održava od 27. do 31. januara 2021. godine, u online formatu, sa ciljem da okupi svetsku gejmersku zajednicu na preko 930 lokacija u 118 zemalja širom sveta.

Global Game JamOve godine, po prvi put, svi gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona širom sveta radiće na svojim rešenjima  online, gde će imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu, koja ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a – kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

Ukoliko nemate formiran tim, ali želite da budete deo globalnog gejming događaja, prijavite se i mi ćemo vam dodeliti tim sa kojim ćete raditi. Za razliku od prošlih GGJ takmičenja, ove godine će svi timovi imati čak 96h da kreiraju svoju video igru, nakon čega će predstaviti globalnom žiriju svoje finalne ideje. GGJ za 2021. godinu se održava putem Zoom-a i Discord-a.

Pokažite svoju kreativnost, timski duh, upoznajte nove ljude koji imaju ista interesovanja kao i vi, zabavite se i osvojite vredne nagrade. Čekamo vas na #6 MET Global Game Jam-u u organizaciji Univerziteta Metropolitan!

Prijave traju do 25. januara!

Prijave se

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here