15 ideja za poklon za Dan zaljubljenih

Poklon za Dan zaljubljenih

Ima li lepšeg dana za darivanje poklona nego 14. februara? Sveti Valentin ili Dan zaljubljenih svake godine sve više dobija na značaju i privlači pažnju onih koji su u paru. Da, onih zaljubljenih.

Ali, iako je ovo dan za iskazivanje ljubavi i male znake pažnje, nemojte zaboraviti da jedan dan u godini ne znači ništa. To je običan datum. Ljubav trebate pokazivati svakog dana. Nisu potrebni neki veliki gestovi, već sitnice, drage uspomene, divne reči poput jednog Volim te je sve što je potrebno da vam poprave dan i daju vam do znanja da ste voljeni i cenjeni. Nemojte čekati nečiji rođendan, godišnjicu, proslavu… Recite osobama do kojih vam je stalo da su posebni, da ih poštujete, volite.

Uvek je pravi trenutak da pokažete svoju ljubav, a ako vam nedostaje ideje za Dan zaljubljenih, mi smo tu!

Ako ste jedna od onih osoba kojima reči tj. konverzacija ne ide baš od ruke, volite malo drugačije da iskažete svoju ljubav (poput mene), redakcija Portal Mladi je za vas spremila nekoliko ideja i saveta za jedinstven poklon.

Kao što rekoh, ova lista se može primeniti u bilo koje svrhe, za bilo koji dan, ne samo za Dan zaljubljenih. Iznenadite voljene, vaše lepše i bolje polovine, ovim kreativnim poklonima.

Tako da, izvolite, pronađite inspiraciju u nekih od naših 15 ideja:

1.,,Ljubavni kuponi”

Ljubavni kuponi/ poklon vaučeri/ šoping vaučeri su trenutno najpopularniji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak, za dan pun zabave npr. odlazak na paintball, kuglanje, bioskop itd.

2. Pivska romantika

Svom dragom možete kupiti par limenki njegovog omiljenog piva i na njih staviti lepu poruku. Poput: “Volim te jer ti si moj lav!” ili ,,Naša ljubav je snažna poput jednog lava.” Naravno, to samo u slučaju ako voli Lav pivo. Ovo je istovremeno duhovit ali i pažljiv gest, zar ne? Za ostale pivske brendove, sami smislite porukice.

3.Lebdeće uspomene

Buket od balona u obliku srca u kojima se nalazi poruka: Volim te!

Obožavaće vas!

4.Ljubavna lista

Napravite listu od 100 stvari koje volite o svojoj polovini, odštampajte je i uramite. Na vama je pokažete svoju kreativnost i koliko vam voljena osoba znači. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, gde ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

Možete napraviti i dužu ili kraću listu, ili da broj stavki bude baš broj koji za vas ima neki simboličan značaj.

5.Dodelite mu mali deo Škotske i proglasite ga Lordom… bukvalno!

Zvuči neverovatno… nemoguće, zar ne? Ali, ipak je istina. Iako je ovo jedan od malo skupljih poklona na našoj listi, ipak nismo mogli da odolimo da vam predstavimo ovu ideju. Za £27, što je 36€, možete kupiti jedan kvadratni metar zemlje i učiniti svog muža, dečka, brata, druga… Lordom! Ozbiljno! Evo i linka za one zainteresovane:  www.highlandtitles.com

6.Za ljubitelje mesa

Za poseban sastanak, ili dan poput Svetog Valentina, možete uzeti modlice za pravljenje kolačića posebnih oblika i tako iseći suhomesnate i neke mlečne proizvode. Na primer, mogu biti u obliku srca. Koliko god sladunjavo ovo možda zvuči, verujte, izmamiće osmeh.

7.Sedam dana ljubavi

Sedam dana iznenađenja, sedam dana lepih reči. Kupite ove male posudice za lekove i u njih stavite lepe poruke, jedna poruka za jedan dan u nedelji. Više na: http://www.thedatingdivas.com/you-me/show-him-the-love/seven-days-of/

8. Večera uz sveće je uvek odična ideja

Napravite romantičnu večeru za dvoje uz sveće i laganu muziku. Možete čak da napravite i plejlistu omiljenih pesama, onih koje oboje volite, koje vas podsećaju jedno na drugo i na vaše zajedničke uspomene. Spremite hranu koju Vaš partner posebno voli ili čak neko jelo koje će probuditi neka draga sećanja.

dan zaljubljenih
Izvor: Pixabay

9. Sertifikat za najboljeg dečka/ devojku, muža/ ženu

Napravite sertifikat ili potvrdu gde ćete napisati sve osobine koje volite kod svog para. Budite zabavni kreativni! Možete ga uramiti i okačiti na neko vidljivo mesto.

10. Ko rano rani, dve sreće grabi

Ako vaša voljena osoba ujutru odlazi kolima na posao, možete pre njenog buđenja da se iskradete iz kuće i u autu ostavite neku od omiljenih čokoladica na komandnoj tabli. Uz to, možete ostaviti i neku lepu poruku. Tako će joj jutro početi divno i znaće koliko je voljena.

DAN ZALJUBLJENIH

11. Poruka u balonu

Zaboravite na slanje poruke u flaši. Ovo je MNOGO bolje od toga! Detalje o pravljenju ovog lepog poklona pogledajte na sledećem linku: http://www.wecreatehoopla.com/valentine-diy-message-in-a-balloon/

12. Jedinstven poklon

Napišite joj/mu pesmu. Važno je da dolazi iz srca i samim tim će biti jedinstvena.

Izvor: pixabay

13. ,,Zašto te volim?”

Uzmite teglicu sa poklopcem i dekorišite je kako želite. Isecite trakice od papira u boji i na svakoj od njih napišite po jednu stvar koju volite kod vašeg para. Trebaće vam više utrošenog vremena i rada, ali bar je iskreno i od srca.

14. Napravite knjigu po svojoj ljubavnoj priči

Pomoću ovog sajta i njihovog programa, sada možete napraviti sopstvene ilustracije i poslati ih mejlom svom dragom/dragoj. Više informacija na: http://www.thedatingdivas.com/you-me/show-him-the-love/create-your-own-storybook/

15. I na kraju, ako ništa od ovog ne uspe, ili nemate vremena, jedna stvar je uvek zagarantovana. Budite vi poklon. Stavite lepu mašnu i voila! Odlična ideja koja nikad ne razočara!

Koliko ste vi kreativni u smišljanju ideje za poklon za Dan zaljubljenih? Podelite sa nama u komentarima vaše predloge.

3 COMMENTS

 1. Ja sam nekako staromodan. Smatram da sve sto JA spremim u kuhinji uvek odusevi moju zenu. Cak i kada ne mogu da se pohvalim time sto sam spremio. 🙂

 2. Evo nekoliko zanimljivih poruka za Dan zaljubljenih!

  Kad sam s tobom, ljepši mi je dan. Kad te sanjam, slađi mi je san. Kad te volim, mirišu mi jutra. Kad te ljubim, ne mislim na sutra. Sretno ti Valentinovo ljubavi!

  Tvoja ljubav je potok što iz raja teče, zbog tebe je moj život prepun sreće, šaljem ti pusu slađu od meda, jer ti si sve što mi u životu treba! VOLIM TE!

  Kad bi zrno pijeska bilo mjerilo za ljubav, sve pustinje svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim. Sretno Valentinovo!

  Ostani tu gdje jesi, u mome srcu na istoj adresi. Da te mogu uvijek naći, da ti kažem koliko mi tvoja ljubav znači. Volim te!

  Ljubavi našoj ne vidim kraj zato proslavimo i danas ovaj poseban dan. Sve što smo željeli u ljubav smo pretvorili sada je pravi čas da upoznamo onaj mali glas koji nas vodi da slavimo ljubavi dan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here