Fly Fly Travel: Volontiranje na Sajmu turizma

  Kompanija Fly Fly Travel raspisuje konkurs za studente-volontere na predstojećem Sajmu turizma. Potrebna su 2 volontera.

  Fly Fly TravelNudimo vam:

  • Obuku pre Sajma
  • Mogućnost dobijanja prakse u našoj agenciji sa mogućnošću zaposlenja

  Uslovi

  • Komunikativnost
  • Zainteresovanost za turizam
  • Poznavanje bar jednog stranog jezika
  • Student treće ili četvrte godine fakulteta

  Način prijave

  Ukoliko ste zainteresovani za rad u našoj kompaniji, molimo Vas da pošaljete radnu biografiju (CV) sa fotografijom na [email protected] do 31.01.2016. Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani. Dostavljanjem biografije kandidat daje pristanak da kompanija njegove lične podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

  Rok za prijavu 31.01.2016.

  Kompanija FLY FLY TRAVEL bavi se prodajom  avio karata i jedna je od vodećih firmi u svojoj branši na srpskom i regionalnom tržištu. Kompanija postoji od 2009.godine, a nakon proboja na tržištu prodaje i rezervacije avio karata, Fly Fly Travel počinje da prodaje krstarenja i turističke aranžmane. U poslednjih godinu dana, kompanija nezadrživo raste, što se vidi po sve većem broju poslovnica.

  Izvor: Centar za razvoj karijere

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here