Fondacija Dušan Pavlović dodeljuje stipendiju

Fondacija Dušan  Pavlović je nastala iz želje za prenošenjem znanja  i pod sticanjem mladih talenata u oblasti ekologije, energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije.

Naša misija je pružanje mogućnosti mladima Srbije da se stručno usmeravaju.

Fondacija Dušan Pavlović obezbeđuje četiri stipendije na godišnjem nivou. Dve stipendije za studente završnih godina i dve stipendije za učenike srednjih škola takođe na završnim godinama obrazovanja.

Fondacija Dušan Pavlović dodeljuje stipendiju

Za tekuću školsku 2017/2018 godinu Fondacija Dušan Pavlović je raspisala konkurs za stipendiranje dva studenata prve godine master studija Mašinskog ili sličnog fakulteta.

Uslovi konkursa za stipendiranje dva studenta prve godine master studija su:

  • Prosečna ocena osnovnih studija veća od 8 (osam).
  • Upisana prva godina Master studija jednog od sledećih smerova:
  1. Procesna tehnika
  2. Termotehnika
  3. Termoenergetika
  4. Automatsko upravljanje

Stipendija se dodeljuje za školsku godinu 2017/2018 .

Uz prijavu  je neophodno priložiti:

  • Motivaciono pismo i
  • Potvrdu o završenim osnovnim studijama.

Ovom stipendijom dobitnicima konkursa se obezbeđuje 25.000,00 din mesečno za period od 10 nastavnih meseci, kao i dvogodišnje radno iskustvo nakon završenih master studija u firmi Igumanov.

Firma Igumanov kao specijalizovano preduzeće za projektovanje, inženjering, konsalting i proizvodnju termoenergetskih sistema posluje od 1989. godine. Studentima može da pruži iskustvo u projetovanju i realizaciji sistema za uštedu energije prilikom proizvodnje i upotrebe vodene pare u industriji kao i u projektovanju i realizaciji najekonomičnijih sistema grejanja i hlađenja svih vrsta objekata.

Motivacija za raspisivanje konkursa je želja za pružanjem podrške posvećenim studentima da svoje znanje unaprede i dobiju šansu za stvaranje uspešne karijere u svojoj zemlji!

Prijavljivanje na konkurs

Zainteresovani studenti koji žele da se prijave na konkurs za dobijanje stipendije, moguneophodnu dokumentaciju da dostave na adresu: Fondacija Dušan Pavlović, Nova Mokroluška 23, 11000 Beograd ili na mail adresu [email protected] najkasije do 15. oktobra 2017. godine.

Sve informacije možete pogledati na sajtu Fondacije Dušan Pavlović

Za dodatna pitanja o konkursu obratite nam se putem mejla ili na telefon fondacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here