Frikomov program za studente – „Oseti ukus iskustva“

Kompanija Frikom, vodeća firma u prehrambenoj industriji, raspisuje konkurs za praksu namenjenu studentima Poljoprivrednog i Tehnološko-metalurškog fakulteta.

Pozicija: Program za studente – „Oseti ukus iskustva“
Sektor: Proizvodnja i tehnika
Lokacija: Beograd
Ističe: 15.04.2016

OSETI UKUS ISKUSTVA!

Prijavi se za Frikomov program namenjen studentima Poljoprivrednog i Tehnološko-metalurškog fakulteta.

Upoznaj kompaniju, proizvodnju, naše tehnologe i inženjere, uradi praksu, stekni osnovna znanja i iskustva, ali pre svega toga – učestvuj u profesionalnoj degustaciji sladoleda za sezonu 2016.

Broj mesta u programu je ograničen. Apliciraj sada!

PRIJAVA

Frikom je danas lider u proizvodnji i distrubiciji smrznute hrane i sladoleda. Ovakvu titulu opravdano nose jer svakodnevno usvršavaju svoju tehnologiju i proizvodnju. Cilj kompanije je da svoj asortiman ponudi i tržištu u regionu. Menadžment preduzeća može se pohvaliti i prodajom proizvoda i na tržistu van naše zemlje.

U misiji osvajanja novih tržišta Frikomu su potrebni mladi ljudi željni znanja i usvajanja novih veština, zato kompanija poziva studente Poljoprivrednog i Tehnološko-metaluruškog fakulteta da doprinesu daljim uspesima kompanije i prijave se za praksu.

Kroz ovaj program studenti će biti u prilici da se bliže upoznaju sa proizvodnjom i zaposlenima. Praktičan rad doneće im nova znanja i iskustva.

U okviru prakse očekuje Vas i slatki izazov profesionalne degustacije sladoleda za sezonu 2016.

Nešto više o uslovima prakse i ostalim aktuelnim konkursima koje raspisuje Frikom a.d. možete videti ovde http://www.frikom.rs/rs/o-nama/ljudski-resursi/zaposlenje

Autor: Ivana Petković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here