GITARIJADA: Produžen rok za prijave demo bendova do 31. maja!

Zbog tehničkih problema, koji su u međuvremenu otklonjeni, produžen je rok za prijavljivanje demo bendova na konkurs za učešće na 49. Gitarijadi u Zaječaru do 31. maja u ponoć.

Pravo učešća na Konkursu imaju demo bendovi sa područja jugoistočne Evrope koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na Konkursu se popunjavaju isključivo elektronskim putem – popunjavanjem elektronskog obrasca na oficijalnom sajtu 49. Gitarijade: www.gitarijada.org/konkurs.

Konkurs - Gitarijada jpg

Podsećamo, 14 najboljih demo bendova nastupiće na istoj bini sa grupama: Guano Apes, Therapy?, Laibach, Dubioza Kolektiv, Van Gogh, Kerber… a takmičiće se za prestižno zvanje Pobednik 49. Gitarijade po oceni stručnog žirija, Pobednik 49. Gitarijade po oceni stručnog žirija sa teritorije Srbije i Pobednik 49. Gitarijade po oceni publike. 

Kako će se glasati, ko je žir, koje su nagrade kao šta vas sve čeka ove godine u Zakečaru možete pročitati OVDE, a PORTALMLADI će, kao i prošle godine, biti na licu mesta i prenećemo vam utiske sa ovogo fenomenalnog destivala. 😀 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here