Global Talent – Top 3 prakse ove nedelje

Ako voliš da putuješ, usavršavaš jezike, upoznaješ nove kulture i ljude širom sveta ovo je idealna prilika za tebe. Možeš učestvovati u programu Global Talent  i iskusiti nešto novo i drugačije. Global Talent je program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu i omogućava ti da radiš u svetskim kompanijama u oblastima marketinga, računovodstva, informacionih tehnologija, teaching-a, kao i u mnogim drugim oblastima.

Ove nedelje izdvajamo prakse namenjene diplomcima i studentima završnih godina računovodstva, informacionih tehnologija  i engleskog jezika:

  • Računovodstvena praksa u Kanadi

Mercan Capital Ltd. je kompanija u Montrealu, u Kanadi koja traži pripavnika iz oblasti računovodstva. Mercan Group je lider u oblasti investicija, obrazovanja i zapošljavanja. Praksa traje 78 nedelja, obezbeđen je kompjuter tokom trajanja prakse, kao i plata na mesečnom nivou koja iznosi 1360 evra. Više o  praksi mozeš saznati u ovom linku.

  • IT praksa u Holandiji

De Beste Kffie firma, locirana u Holandiji traži PHP Developer-a. Tokom ove prakse  razvijate i kreirate web stranice i širite svoje znanje o platformama za razvoj web stranica. Ova prilika je idealna za programere koji žele da saznaju  nešto o novom internet svetu i razviju web stranicu novim tehnikama. Ostalo je još par dana za prijavu, zato budite brzi!

  • Profesor engleskog jezika u Kolumbiji

Obrazovna ustanova Ana C. Gomez de Lopez u Montariu otvara poziciju profesora engleskog jezika, koji može raditi sa decom u vriću ili srednjoj školi. Praktikant će imati mogućnost da sam planira časove, kao i druge aktivnosti neophodne za razvoj i učenje dece. Praksa počinje 10. Januara 2018. i traje do 10. Juna 2018. godine, što ukupno čini 21 nedelju provedenu u Kolombiji. Više o ovoj praksi pogledajte ovde.

Ovu prilku kao i mnoge druge Vam omogućava najveća studentska organizacija na svetu AIESEC, koja postoji već 69 godina i bavi se razvojem liderstva i usavršavanjem mladih ljudi, pružajući im praktično znanje i iskustvo.

PRIJAVITE SE!

Učinite Vaš život zanimljivijim i zaputite sa u neverovatnu avanturu. Sve detalje o ovoj praksi, a i mnogim drugim praksama možete naći na našem portalu.

PODELI
Milan Ristić
Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here