Godinu dana putuj besplatno uz novi WIZZ izazov za mlade

WIZZ AIR predstavlja drugi wizz izazov za mlade
Prva nagrada: Neograničeni broj putovanja tokom godinu dana u okviru wizz mreže

Budimpešta, 5. mart 2018:Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, i jedan od avio-prevoznika sa najbržom stopom rasta u Evropi, pokreće drugi WIZZ izazov za mlade, međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rešavanju poslovnog izazova koji je zadala ova kompanija.

Učesnici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi i, ako uđu u uži krug, predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a lično na događaju u Budimpešti. Pobednici takmičenja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tokom cele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobiti besplatne povratne karte – koje mogu da iskoriste za odmor iz snova ili nastavak studija u inostranstvu.

Od danas do 25.marta 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na univerzitetu ili višoj školi u okviru WIZZ mreže* mogu da se prijave za takmičenje na adresi www.wizzyouthchallenge.com. Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta 2018, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila 2018. godine. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da učestvuju na događaju u Budimpešti 9.i 10.maja 2018.

Za više informacija o WIZZ izazovu za mlade, posetite www.wizzyouthchallenge.com.

,,Prvi WIZZ izazov za mlade je postigao veliki uspeh, sa više od 400 poslatih studija slučaja i fantastičnim finalom u Budimpešti. Izuzetno nam je drago što pokrećemo drugi WIZZ izazov za mlade, koji će nekim od najbriljantnijih mladih umova Evrope omogućiti da iskažu svoje sposobnosti i kreativnost u razvoju plana za rešavanje pravog poslovnog slučaja. Mi u Wizz Airu smo ponosni na mogućnosti koje pružamo ljudima, bez obzira da li su to naši putnici koji uživaju da putuju u okviru naše široke mreže po niskim cenama na letovima jedne od najmlađih flota u Evropi, naše posvećene kolege u WIZZ timu koje napreduju u karijeri ili mladi talentovani ljudi koji dele svoje ideje sa nama i stiču ogromno profesionalno iskustvo. Kao jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, Wizz Air vrlo rado sarađuje sa liderima u razmišljanju sutrašnjice i nestrpljivo iščekujemo da čujemo sjajne idejemlade generacije širom Evrope tokom događaja u Budimpešti’’, izjavio je ovim povodom Ovejn Džons, generalni direktor Wizz Aira.

 

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 88 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 28 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 3.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 23,8 miliona putnika u fiskalnoj 2017. godini zaključno sa 31. martom 2017. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbednosti. Kompanija je nedavno dobila nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here