Godišnji concert DF u Sava centru We are dance factory

   

  Jedan od najboljih plesnih klubova naše zemlje, Dance factory, održaće 23. juna sa početkom u 19h na velikoj sceni Sava Centra tradicionalni godišnji plesni concert.

  Ovim koncertom Dance factory proslavlja kraj do sada najuspešnije plesne sezone. U koreografijama koje su pripremali tokom godine predstaviće se svi članovi iz Beograda i Novog Sada.

  “Ovaj koncert je poseban jer ćete videti koreografije koje je naš tim izveo na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, na kojem smo Srbiji doneli titulu najtrofejnije reprezentacije, ispred zemalja kao što su Kanada, SAD, Rusija… Sa osvojenih 12 zlatnih medalja postali smo najuspešniji klub u istoriji takmičenja u umetničkom plesu”, izjavila je Staša Stanković, predsednica kluba.

  Pored vrhunskih rezultata na takmičenjima, Dance factory je učestvovao na brojnim kulturnim manifestacijama, koncertima, u muzičkim spotovima, reklamama poput Pinkovih zvezdica, događaja Fondacije Novak Đoković, Eurosonga, otvaranja Festa – a, Sajma turizma u Beogradu…

  Njihovi plesni koncerti odavno su postali događaji za koje se traži karta više.

  “Upravo zbog toga se ove godine selimo na veliku scenu Sava Centra. Smatramo da su naši plesači zajedno sa našom publikom to zaslužili”, dodaje Staša.

  Plesni spektakl “We are dance factory” ne smete propustiti.

  Cene karata su 800 i 1000 dinara, a možete ih kupiti na blagajni Sava centra.

  PODELI
  Nađa Stojanović
  Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here