Heroj: Pas spasio devojčicu od silovanja

  Kuca po imenu Midi dokazala je svojoj vlasnici da su psi najverniji prijatelji, koji će uvek nesebično pomoći drugaru u nevolji.

  Trinaestogodišnja devojčica Megan Džouns izašla je u šetnju sa svojom ljubimicom Midi kroz šumu koja se nalazila u blizini njene kuće u Velsu, Velika Britanija.

  U jednom trenutku nepoznati muškarac joj je prišao s leđa i snašno je udario motkom. Sedmogodišnja Midi odmah je priskočila Megan u pomoć, stavljajući svoj život u opasnost kako bi spasila vlasnicu. Ona je,lajući i ujedajući manijaka po nogama, pokušala da ga obori na zemlju, kako bi svojoj prijateljici dala vremena da pobegne.

  Srećom, napadač je bio prestravljen reakcijom psa, pa je odmah pobegao, a Megan je, iako uspaničena i dezorijentisana, uspela da stigne kući, gde je pozvala pomoć.

  Megan nije zadobila ozbiljne povrede u napadu, ali je pretrpela veliki strah, zbog kog neko vreme nije htela da napusti kuću. Sa njom je sve vreme bila njena vera kuca, koja je nije napuštala ni na sekund.

  – Ne smem ni da pomislim šta bi se dogodilo da Midi nije bila sa mojom ćerkom, jer Megan možda ne bi uspela da pobegne da nije bilo Midine pomoći – objašnjava njena majka.

  – Ovo je bilo jedno mučno i uznemirujuće iskustvo. Ipak, uz sebe imam vernog prijatelja koji mi je pomogao kada mi je bio najpotrebniji. Moja kuca je moj heroj – kaže Megan.

  Preuzeto sa zivotinje.rs

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here