ICT Hub poziva u Playground – Centar za inovacije

ICT Hub će početkom juna i zvanično otvoriti novi postor u centru grada. Centar za inovacije Playground, pored unapređenog koncepta zajedničkog rada, kroz unapređene i proširene programske aktivnosti otvara vrata sveta savremenih tehnologija i preduzetništva za sve uzraste.

ICT Hub uskoro otvara Playground – Centar za inovacije, koji će okupiti talentovane i kreativne startap timove i frilensere najrazličitijih znanja iz sfere IT-ja, savremenih tehnologija i preduzetništva.

ICT Hub poziva u Playground - Centar za inovacije

Smešten u samom središtu gradskih zbivanja u ulici Kralja Milana 10, Playground će biti mesto na kome će oni zajedno stvarati, poigravati se novim tehnologijama, jedni od drugih učiti, razmenjivati ideje i iskustva – stvarajući novu vrednost i osnažujući startap i IT zajednicu naše zemlje. A tim ICT Hub-a sa svojim mentorima biće tu da kao i do sada, startap timovima koji stvaraju pod njihovim okriljem, pruži punu podršku i smernice na putu razvoja ideja.

Playground centar za inovacije nudi i nov, unapređen koncept zajedničkog rada. Ambijent koji asocira na igralište, atmosfera koja podstiče produktivnost i ne sputava kreativce, mulitifunkcionalnost koja prostor veoma brzo prilagođava potrebama. Na preko 650m2 u svakom trenutku 60-oro frilensera i članova startup timova zajedno će raditi i razvijati svoje inovativne ideje i rešenja.

Osim brojnih pogodnosti i novih sadržaja za stanare, koji sežu mnogo dalje od infrastrukturnih i servisnih, u centru grada vas očekuje i mnogo različitih događaja i aktivnosti, namenjenih osnaživanju i umrežavanju cele zajednice. Pored toga, svoj svet inovacija nastojaće da približe i najmlađima, ali i da osnaže žene da uđu u svet informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva.

Otvaranje centra planirano je za početak juna, a do tada svi startap timovi i IT frilenseri koji žele da rade pod krovom ICT Hub-ovog igrališta namenjenog inovacijama prijave mogu naći na sajtu posebno namenjenom za tu priliku.

Come play with us!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here