Info dan o Erasmus+ mogućnostima za mlade

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? I Vega omladinski centar vas poziva na Info dan o Erasmus+ mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom volonterskom servisu), kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Program će vam predstaviti JovanaDivac, koordinatorka Erasmus+ projekata u Vega omladinskom centru i bivša EVS volonterka, u saradnjisa ¿Qué pasa? timom. Takođe, bićete u prilici da saslušate iskustva dve specijalne gošće– Milenu Dimić, bivšu EVS volonterku, i Sonju Sokolov, učesnicu omladinskih razmena.

Adresa: Filološki fakultet (Sala za sednice), Studentski trg 3
Datum: 10. april (ponedeljak) od 19 časova

Zbog ograničenog broja mesta prijave su OBAVEZNE i vrše se popunjavanjem kratkog formulara do 8. aprila u 12 časova, kada ćete biti obavešteni o rezervaciji mesta.
Link za formular možete pronaći ovde.

Erasumus+

Šta je Erazmus+?
Erasmus+ je program Evropske Unije čija je oblast delovanja vezana za obrazovanje, omladinu i sport, a traje od 2014- 2020. godine. Erasmus+ Mladi je zamenio programMladi u akciji. Neki od ciljeva programa su: razvijanje veština mladih, promocija aktivnog građanstva, multikulturalnost, tolerancija, više jezičnost… Jedini uslov za učestvovanje u Erasmus+ projektima za mlade je imati minimum 13 godina i živeti u Evropskoj Uniji ili nekoj od partnerskih zemalja (na primer: uSrbiji)!

Dođite, prikupite informacije, naoružajte se dobrom voljom i pođite na put! Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete Erasmus+ program, saznate kako da aplicirate za projekte i čujete nezaboravna iskustva mladih koji su već učestvovali!

Za dodatna pitanja pišite nam na: [email protected]

Link za događaj na Fejsbuku: https://www.facebook.com/events/240678583064563/

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here