Inovacije — tvoja buduća karijera

POZIV STUDENTIMA UNIVERZITETA U BEOGRADU

Vidiš svoju buduću karijeru u razvoju novih tehnologija? Želiš da se informišeš o tome kako je raditi u sektoru inovacija? Zanima te kako izgleda jedan radni dan u timovima za razvoj i istraživanje i kako se nove ideje sprovode u dela?

Pozivamo te na panel diskusiju „Inovacije — tvoja buduća karijera“ koja će se održati u ponedeljak, 27.11.2017. godine sa početkom u 17 časova u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u slušaonici 59 (prizemlje). 

Sa vama će razgovarati predstavnici kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd koji će govoriti o izazovima i prednostima rada u oblasti tehnološkog razvoja i inovacija.

Inovacije — tvoja buduća karijera

Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) je osnovan u partnerstvu Vlade Republike Srbije, Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu, u cilju stvaranja povoljnog ambijenta za transfer znanja, razvoj novih tehnologija i komercijalizaciju inovacija kroz povezivanje privrede i nauke.  U okviru NTP Beograd posluje 57 kompanija (startap i rastućih tehnološko-razvojnih kompanija) u oblasti IT, energetske efikasnosti, IoT, smart cities, poljoprivrede i hrane i industrijske automatizacije i mehatronike.

Učesnici Panela:

  • Veljko Radovanović, direktor, Logic Bgrd
  • Saša Miličić, direktor, Complus Visual Communication doo
  • Olgica Mihajlović, HR menadžer, NovelIC       
  • Milica Milutinović, editor, MDPI doo 
  • Andrijana Predojević, solution developer, Engineering Balkan doo

Moderator: Ana Janković Barović, Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu

Istraži sve što te zanima u vezi sa tvojom budućom karijerom,  saznaj razloge zašto je sektor razvoja inovacija mesto za početak tvoje karijere!

Mole se zainteresovani da se prijave do nedelje, 26.11.2017. u ponoć popunjavanjem formulara na linku: https://goo.gl/oTdJv5. Sve prijave će biti automatski prihvaćene.

Dobrodošli!

Panel diskusija predstavlja jednu od aktivnosti predviđenih ugovorom o saradnji Univerziteta u Beogradu i Poslovno tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta koji je potpisan u septembru ove godine a čiji je predmet, između ostalog, veća vidljivost i otvorenost članica NTP-a za obavljanje stručne prakse studenata, veća dostupnost kao mesto zapošljavanja diplomiranih studenata, kao i veće uključivanje u unapređenje zapošljivosti i razvoj preduzetničkih vrednosti studenata i diplomiranih studenata Univerziteta.

FB event: https://www.facebook.com/events/400984727016789/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here