Inovativan program za zdravu karijeru

Izabrati smer kojim želite da ide vaša karijera nije laka odluka. Uvek je dobro ići putem koji za vas predstavlja zabavu, odnosno izabrati branšu u kojoj se snalazite i koju volite. Zašto ne biste učili sa uživanjem? Sigurno ste pročitali niz dobrih knjiga u jednom dahu, zašto ne bi i literatura na Fakultetu za vas predstavljala užitak…

Najveći problem studenata u Srbiji, jeste prakitčan deo nastave. Statistika kaže da više od 80% diplomaca nema ni jedan dan praktičnog rada u svojoj struci.

Prijatelji našeg portala i studenti koji nas čitaju, predložili su nam obrazovnu ustanovu koja je svojim programom potpuno izašla iz šablona. Privatni Fakultet u Beogradu, Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije u svoj program studiranja uneo je niz inovacija, koje predstavljaju zaista nešto novo u Srbiji. Izdvojili bismo nekoliko projekata, koji su najviše doprineli razvoju studenata ovog Fakulteta.

Virtuelno preduzeće – Svoje menadžerske i liderske veštine, studenti usavršavaju u posebnom kabinetu. Kabinet je opremljen kao preduzetnička kancelarija i simulacijom izvođenja poslovnih funkcija, praktično upoznaju poslovne procese u preduzeću. U virtuelnom preduzeću, primenjuje se do sada savladano gradivo i student postaje motivisan i potpuno pripremljen za budući realan poslovni proces.

Inovacioni centar – Jedan od ciljeva ovog centra, jeste okupljanje kreativnih i uspešnih studenata radi istraživanja, eksperimentalnih merenja, razvoja, realizacije, primene i plasmana inovacionih projekata. U cilju realizacije poslova, Inovacioni centar učestvuje u međunarodnim istraživačkim projektima i programima na međunarodnim sastancima i skupovima.

Kreativna radionica – Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije, kroz interaktivan način rada sa studentima, predstavlja još jedan model praktične primene teorijskog znanja. Radionicu predvode profesori Fakulteta – doktori nauka iz tematskih oblasti, kao i gostujuću predavači iz uspešnih kompanija. Predavanja su usmerena na obradu aktulenih ekonomskih tema upotpunjeni strateškim i motivacionim stručnim savetima.

Posetite njihovu internet prezentaciju – www.mef.edu.rs

Takođe, radnim danima od 09č do 17č, otvorena su vrata za buduće studente. Možete doći sa svojim roditeljima ili sami i kroz razgovor sa Studentskom službom uveriti se u inovativni program MEF-a!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here