Istinomer stažiranje

  Istinomer poziva mlade ljude da se prijave na program stažiranja i postanu deo Istinomer tima.

  Svakog dana političare podsećamo na ono što su građanima Srbije obećali. Proveravamo koliko govore istinu, i kako menjaju svoje stavove kroz vreme. Građanima pružamo orijentir na političkoj sceni.

  Istinomer stažiranje

  Da li želiš da nam u tome pomogneš?

  Istinomer poziva mlade ljude da se prijave na program stažiranja i postanu deo Istinomer tima. Programi stažiranja traju tri meseca.

  Stažiranje je namenjeno društveno angažovanim mladim ljudima, koji su zainteresovani za političke, ekonomske i druge teme od javnog značaja za građane Srbije. U timu Istinomera upoznaješ nove ljude, stičeš iskustvo u radu sa novinarima, istraživačima, aktivistima. Učiš o politici, javnom zastupanju, političkoj odgovornosti i demokratskim vrednostima.

  Nakon tri meseca bolje ćeš razumeti društveno političku situaciju u zemlji, bićeš bogatiji za iskustvo u radu sa vrlo dinamičnom ekipom Istinomera, razumećeš bolje funkcionisanje institucija na nacionalnom i lokalnom nivou.

  Svoju prijavu možeš poslati na mejl [email protected] sa naznakom Istinomer – stažiranje.

  U prijavi je potrebno poslati:

  1. radnu biografiju

  2. motivaciono pismo – u kojem ćeš navesti zbog čega se prijavljuješ za program stažiranja i šta za tebe predstavlja politička odgovornost.

  Poziv je otvoren do 15. februara 2016. godine.

  Očekujemo vaše prijave!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here