Istinomer stažiranje

Istinomer poziva mlade ljude da se prijave na program stažiranja i postanu deo Istinomer tima.

Svakog dana političare podsećamo na ono što su građanima Srbije obećali. Proveravamo koliko govore istinu, i kako menjaju svoje stavove kroz vreme. Građanima pružamo orijentir na političkoj sceni.

Istinomer stažiranje

Da li želiš da nam u tome pomogneš?

Istinomer poziva mlade ljude da se prijave na program stažiranja i postanu deo Istinomer tima. Programi stažiranja traju tri meseca.

Stažiranje je namenjeno društveno angažovanim mladim ljudima, koji su zainteresovani za političke, ekonomske i druge teme od javnog značaja za građane Srbije. U timu Istinomera upoznaješ nove ljude, stičeš iskustvo u radu sa novinarima, istraživačima, aktivistima. Učiš o politici, javnom zastupanju, političkoj odgovornosti i demokratskim vrednostima.

Nakon tri meseca bolje ćeš razumeti društveno političku situaciju u zemlji, bićeš bogatiji za iskustvo u radu sa vrlo dinamičnom ekipom Istinomera, razumećeš bolje funkcionisanje institucija na nacionalnom i lokalnom nivou.

Svoju prijavu možeš poslati na mejl [email protected] sa naznakom Istinomer – stažiranje.

U prijavi je potrebno poslati:

1. radnu biografiju

2. motivaciono pismo – u kojem ćeš navesti zbog čega se prijavljuješ za program stažiranja i šta za tebe predstavlja politička odgovornost.

Poziv je otvoren do 15. februara 2016. godine.

Očekujemo vaše prijave!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here