ISWiB uskršnja potraga za jajima

Udruženje Svetski omladinski talas, organizator Međunarodne studentske nedelje u Beogradu (engleski International Student Week in Belgrade – ISWiB), poziva vas na jedinstveni događaj pod nazivom „ISWiB uskršnja potraga za jajima“, koji će se prvi put održati u subotu, 8. aprila 2017. godine sa početkom u 12 časova u Topčiderskom parku.

U potrazi će učestvovati dvadeset timova od po dvoje učesnika, a učesnici mogu biti svi mladi ljudi od 18 do 30 godina. Kroz sjajnu zabavu i preduskršnju atmosferu, timovi će biti u potrazi za jajima, rešavajući pritom zadatke koji će im omogućiti da pokažu svoje znanje o Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu. Dva najbolja tima će kao nagradu dobiti besplatno učešće na festivalu, koji se održava od 16. do 24. jula. Prijave traju od 1. do 6. aprila i zainteresovani timovi se mogu prijaviti tako što će popuniti sledeći formular.

ISWiB egg hunt

Cilj projekta je upoznavanje učesnika sa festivalom Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, koji će ove godine, prvi put nakon deset godina, trajati osam dana. Misija festivala je povezivanje i upoznavanje mladih kroz različite vrste edukativnih radionica i širenje komunikacije i kulturološkog dijaloga između mladih, kako u regionu, tako i u celom svetu. Kroz kulturni i zabavni deo programa manifestacije, mladi će imati prilike da upoznaju Beograd i kulturu naše zemlje, kao i da razbiju predrasude o etničkoj i kulturnoj razlici.

Pozivamo vas da u se u subotu zajedno upoznamo sa festivalom kroz igru i dobru zabavu. Iskoristite priliku da ove godine budete deo nezaboravnog druženja!

Dodatne informacije možete pronaći na stranici www.iswib.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here