Izazovi sebe i doživi nezaboravno iskustvo – upoznaj Kirgistan!

Želeo bi da otkriješ prelepa skrivena turistička mesta širom sveta? Kirgistan pokreće projekat gde imaš priliku da putuješ i otkrivaš prirodne lepote ove zemlje. Tvoj zadatak je da uživaš i da se lepo provedeš! Prijavi se za Global Citizen volontersku praksu u Kirgistanu i obezbedi sebi iskustvo koje ćeš uvek pamtiti!

Voliš da putuješ i doživljavaš avanture? Budi i ti jedan od 10 ljudi čiji je zadatak da putuju Kirgistanom i otkrivaju svetu njegove lepote. Pored toga imaćeš priliku da budeš kreativan tako što ćeš slikati, snimati ili pisati tekstove o tome šta si video i doživeo. Nikakav formalan posao, tvoje je samo da uživaš u svakom trenutku i da svoje raspoloženje preneseš na druge kroz dokumentarne materijale koje ćeš praviti. Na osnovu svega ovoga imaćeš priliku da analiziraš koja turistička mesta nisu dovoljno promovisana kako bi doprineo unapređenju turizma.

Takođe ćeš imati priliku da upoznaš nove kulture, usavršiš svoj jezik i 6 nedelja živiš u potpuno novom okruženju. Organizovaćeš razne događaje i razviti svoje organizacione i prezentacione veštine. Još jedan zadatak je na tebi: da poneseš suvenire ili spremiš prezentaciju o svojoj državi kako bi i druge ljude upoznao sa svojom kulturom.

Želiš ovo iskustvo? Podrazumeva se da znaš engleski, da znaš da obrađuješ fotografije u fotošopu i da imaš srednji novi znanja web dizajna. Naravno, treba da si stariji od 18 godina, da voliš da putuješ i da si spreman na ovakvu avanturu! Radno vreme je od 10:00 do 16:00, a subotom od 11:00 do 14:00. Obezbeđen je jedan obrok dnevno i smeštaj tokom celog trajanja prakse.

Spreman si za ovakvo i iskustva poput ovog? Pretraži prakse koje su u ponudi, pronađi onu koja je stvorena za tebe. Dovoljno je da se  prijaviš na našem sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Prijave su u toku!

11214221_1602073786716176_1464069002382398828_n

Global Citizen je program volonterskih praksi koje organizuje AIESEC, najveća svetska studentska organizacija koja pruža svim studentima priliku za lični razvoj. Na ovaj način studenti dobijaju priliku da usavrše strani jezik, iskuse samostalan život u stranoj zemlji i upoznaju druge kulture.

 

1 COMMENT

  1. Pozdrav,volela bih da se priključim timu i da putujem i upoznajem drugačije kulture i mesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here