Job Fair 2016. Tvoja karijera počinje ovde!

Job Fair 2016. sajam poslova i stručnih praksi  tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada već osmi put za redom. „JobFair-Tvoja karijera počinje ovde!“biće održan 7. i 8. marta 2016.godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Sajam se svake godine održava, pre svega, kako bi povezao studente sa kompanijama i olakšao studentima potragu za svojim prvim radnim iskustvom.

Job Fair 2016 Jedan od osnovnih ciljeva BEST-a jeste povezivanje studenata, kompanija i obrazovnog sistema, koji uspešno ostvarujemo dugi niz godina kroz organizovanje različitih događaja. Job Fair je jedan od reprezentativnih događaja kojim se to postiže.Pored toga, težimo da studentima kroz naše događaje pružimo mogućnost za razvoj sposobnosti za rad i usavršavanje veština.

Na samom sajmu studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visoko kvalifikovanim kadrovima. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija učesnica koje ih interesuju što im ujedno pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem svojih biografija, kao i intervjuom za posao. Pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde!” BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

Pored direktnog kontatkta i komunikacijom sa predstavnicima kompanija,posetiocima sajma biće potpuno besplatno omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja.

Više informacija o sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načinitii prvi korak ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here