Job shadowing – Provedi radni dan sa Zojom Kukić u Startit centru

Interesuju te nove tehnologije, razvoj aplikacija, softvera, ili hardvera? Čuo si za startape, ali nisi  baš siguran šta označava taj termin? Koja su ti znanja i veštine neophodne da bi pokrenuo sopstveni startap ? Maštaš o tome da jednog dana imaš sopstvenu kompaniju zasnovanu na novim tehnologijama? Pitaš se kako je uspelo Fejsbuku, Guglu, Majrkosoftu i mnogim drugima?

Provedi jedan radni dan sa Zojom Kukić  iz Startita, koji već 6 godina doprinosi stvaranju podsticajnog okruženja za razvoj startap zajednice i kreiranja sjajnih proizvoda iz Srbije koje koristi ceo svet. Oni pružaju podršku kompanijama, organizacijama i pojedincima koji novim tehnologijama unapređuju svet.

Pored toga što ćeš raditi sa Zojom, provešćeš radni dan u Startit Centru, mestu znanja, inovacija i inspiracije, namenjenom domaćoj IT zajednici.

Prednost na programu će imati srednjoškolci sa Savskog venca (3. ili 4. Razred). Potrebno je samo da popuniš prijavni formulardo 02.marta.

Program Job shadowing  je osmišljen tako da omogući odabranim, motivisanim srednjoškolcima, da provedu jedan radni dan sa predstavnikom određene profesije, upoznaju se detaljnije sa opisom njegovog posla, zaduženjima i obavezama, a sa ciljem da se lakše opredele za izbor svoje buduće profesije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here