KICK edukacija: Biznis podrška za ubrzanje preduzeća

Povećanje konkurentnosti preduzeća  u ranoj fazi razvoja biće fokus KICK edukacije u trajanju od 6 nedelja koja počinje 14. oktobra. KICK je deo sveobuhvatnog programa akceleracije “Launchpad” kojeg Impact Hub Beograd implementira. KICK realizuje Impact Hub Beograd u saradnji sa kanadskim Spring Univerzitetom SpringU iz Vankuvera. Svi zainteresovani preduzetnici u Srbiji imaju šansu da ovladaju alatima, modelima i ostalim veštinama potrebnim za građenje uspešnog biznisa. KICK je namenjen biznisima i preduzetnicima sa validiranim proizvodom i uslugama.

KICK edukacija

Zašto postati Kicker? KICK-u pristupa preko računara od kuće ili sa posla, i može da prati online trening i predavanja. Dodatno ima pristup i personalizovanom praćenju tvog rada i mentorstvu koriste i platformu Launchpad Central. KICK nudi ono to ti je najpotrebnije u razvoju biznisa, uz uštedu vremena: pristup simulacijama i alatima; konsultacijama sa domaćim i međunarodnim preduzetnicima i mentorima; prilagođeno praćenje napretka i validacija biznis pretpostavki. Kickeri su deo međunarodne mreže ljudi koji dele svoje izazove, rešenja i prakse. U Impact Hub-u, volimo da kažemo “Bolje je stvoriti posao, nego ga tražiti”. Iskustvo nam je pokazalo da je razvijanje sopstvenog biznisa sve osim ‘mačijeg kašlja’. Uspeh se dostiže kontinuitetom u rešavanju problema, pravljenju i testiranju rešenja, uz konstantno učenje o tržištu. KICK je dizajniran sa ciljem da pokrije sve ove teme i na najbolji na in odgovori na potrebe onih koji traže ovakvu vrstu podrške, koja kombinuje prilagođeno i vršnjačko učenje, kada su vreme i resursi u manjku. Kroz praktični pristup i obrnuti inženjering, ubrzava rast poslovanja kroz: digitalni kurikulum, 2 vikenda intenzivnog treninga u Beogradu, onlajn i oflajn mentoringa, upoznavanje sa lokalnim i međunarodnim preduzetnicima kao i platformu za praćenje napretka i personalizovane podrške.

Impact Hub Beograd ubrzava rast poslovanja i impakta (uticaja) pružajući: biznis podršku i profesionalni razvoj; međunarodni pristup mentorima i investicionim mrežama; zajednički prostor za rad. Saznaj vise

Prepoznaješ sebe u gore navedenom tekstu:

• Da bi se prijavio, pratiLINK ZA PRIJAVE

• Otkrij više oKICK-u i Launchpad-u

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here