Klub Superste je otvoren – prijavi se!

  Program donacija namenjen pojedincima i pojedinkama koji sprovodi Erste Banka  u saradnji sa Fondacijom Dokukino će i ove godine podržati najbolje projekte mladih lidera i liderki od 16 do 35 godina, a rok za prijavu otvoren je do 14. oktobra !

  Prijava za Klub Superste je jednostavna i onlajn i zahteva dobre ideje koje pokreću i menjaju društvo i pojedince koji imaju znanje i iskustvo da te ideje sprovedu.

  Deset najboljih projekta iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja, dobiće finansijsku podršku u ukupnom iznosu od 2.000.000 dinara, a projekat sa najvećom podrškom zajednice dobija specijalnu nagradu od 100.000 dinara. Jedna od nagrada ove godine predviđena je i za najbolje rešenje za relax zonu novog Erste Sirius poslovnog kompleksa !

  Klub Superste

  Pored finansijske podrške za realizaciju projekata, pobednički timovi će dobiti i mentorsku podršku koja će im koristiti kada budu sprovodili svoje inovativne projekte u delo. Superste tim mentora je tokom 2015. godine proglašen za najvredniju komponentu celog jednogodišnjeg Superste programa, koji obuhvata Centrifugu i Klub Superste.

  Više informacija o programu možete pronaći na platformi Superste.net, a u slučaju da imate nedoumice možete pisati Superste timu na: [email protected], [email protected].

   

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here