Kompanija 101: Superorganizam pod lupom!

Kako izgleda svakodnevnica  jedne PR menadžerke u Microsoft-u? Šta uopšte radi neko ko je direktorka korporativnih komunikacija u Loreal-u, ili HR specijalista u Henkel-u? Saznaj u četvrtak 25. aprila u 17 časova na Filozofskom fakultetu u Beogradu!

Razgovarajte lice u lice sa menadžerima koji dolaze iz vodećih svetskih kompanija, i saznajte kako izgleda njihov dan, nedelja i mesec u sektoru komunikacija, PR-a, HR-a i prodaje.

Upoznajte izbliza ključne delove jednog Superorganizma, razumite ga u celosti, i pronađite svoje mesto u njemu.

Menadžerke i menadžeri koji će sedeti za stolom sa vama su:

Superorganizam pod lupom ima za cilj da na interaktivan način kroz razgovore od 20 minuta sa svakim od govornika približi studentima i studentkinjama to kako izgleda njihov potencijalni karijerni put u nekom od pomenutih polja.

Maksimalan broj učesnika za svakim stolom će biti 12, kako bi učesnici mogli nesmetano da pitaju govornike sve što ih interesuje u vezi sa njihovim poslom.

Svi učesnici će proći sva 4 stola, dok će svaki govornik dati mali uvod u svoje zanimanje, nakon čega će studenti imati prilike da pitaju menadžere sve što ih interesuje. Nakon roundtable diskusije sledi neformalno druženje svih prisutnih.

Prijavi se!

Vidimo se na Filozofskom fakultetu u četvrtak, 25. aprila!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here