Koncert Samostalnih referenata u KST-u

  Datum Isteka: 10/02/2018

  Kultni beogradski bend Samostalni referenti održaće svoj tradicionalni rođendanski koncert u Klubu studenata tehnike u petak, 9. februara.

  Popularni Referenti ovim nastupom proslavljaju 22. godine postojanja, predgrupa će biti Josip A Lisac, a dj podrška biće King Calypso Selectah. Posle brojnih koncerata u bašti kluba i na maskenbalu, publika će imati priliku da Referente sluša u samom klubu, što garantuje još prisniji odnos sa bendom.

  Karte su u pretprodaji u kafeu Sikarica (Skadarska 22), kao i u prostorijama kluba po ceni od 500 dinara, gde se mogu kupiti od srede do subote od 23-02h.

   

  Portal Mladi vas vodi na KST žurke svake subote!

  Klub Studenata Tehnike je večiti mit u srednjoškolskim danima mahom alternativne ekipe. Svi jedva čekaju da napune 18, pa da sa ličnom ponosno uđu i popiju po pivo… ili dva…, u hodnicima najstarijeg studentskog i noćnog kluba ovog dela Evrope. Tradicija duga nepune 63 godine izrodila je neke od najvećih domaćih muzičkih zvezda i stvorila je mitove i legende o jednom od najkultnijih i najomiljenijih „rupa“ Beograda.

  PODELI
  Ana Momčilović
  Članica tima za društvene mreže. Studentkinja druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here