Konferencija ekonomista u Beogradu – KONEKT

Pozivamo vas da prisustvujete Konferenciji ekonomista u Beogradu KONEKT, koja će biti održana od 25. do 27. aprila 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Ovaj projekat je prvi put realizovan u aprilu 2015. kada je preko 500 studenata posetilo našu konferenciju. Tema ovogodišnje konferencije je „Achieve the impossible„, a delegati će imati priliku da za ova tri dana čuju mnoge korisne savete iz oblasti ekonomije.

12998638_519024398222718_4455177500876506078_n

S obzirom da je 2016. godina preduzetništva, upravo je ovo tema kojom ćemo se najviše baviti. Predavači koje okupljamo dolaze kako iz Srbije, tako i iz regiona. Planiramo da okupimo sa jedne strane profesore Univerziteta, a sa druge strane predavače iz prakse. Na taj način želimo da povežemo dve bitne komponente – teoriju i praksu.

Drugog dana konferencije biće organizovan mini sajam zapošljavanja i praksi, gde će se studenti upoznati sa kompanijama i moći da predaju svoj CV.

Prijave za ovogodišnju Konferenciju „KONEKT“su otvorene, a možete se prijaviti na sledećem linku http://goo.gl/forms/B5zNu5hqkh

Učešće je besplatno.

Neki od predavača na konferenciji će biti:

– Gorana Vuksanović, holding kompanija MK group,

– prof.dr Blagoje Paunovć, redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu,

– prof.dr Nikola Vukmirović, redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci,

– Aleksandar Marić, suvlasnik fabrike čokolade Adore, čokoladni revizor,

– Damjan Đokić, preduzetnik (Marso gume) i još mnogi drugi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here