Konkurs – Kako da unovčiš svoje znanje

Start up www.thecampster.com je pokrenula interaktivnu platformu za onlajn obrazovanje. Osnovni princip rada platforme je da će kursevi biti na lokalnim jezicima zemalja u kojima posluje.

konkurs
Kampster tim traži nove saradnike! Pogledaj trenutnu ponudu kurseva, razmisli koja su znanja i/ili veštine tražene, a nismo ih obradili i postani autor/-ka jednog ili više novih onlajn kurseva.

Ko može da se prijavi?

Svako ko ima ideju, znanje i istrajan je u realizaciji svojih zamisli. Otvoreni smo za inicijativu i ideje, a fokus nam je na rešenjima, ne na problemima, tako da prihvatamo predloge ali morate biti spremni na standardizovanu proveru vaših kurseva.

Šta očekujemo od tebe?

Za početak konkretan predlog teme i sadržaja kursa sa kraćim obrazloženjem izbora. Ukoliko nam se ideja dopadne, kontaktiraćemo te radi dogovora o roku u kome ćeš nam dostaviti strukturu kursa, a nakon toga ćeš imati zadatak da izradiš prvu lekciju kako bismo proverili kvalitet maetijala.

Svaki kurs mora da sadrži nekoliko nivoa koji sadrže lekcije, a svaka lekcija tekst i prateće fotografije. Naši kursevi su obogaćeni mini kvizovima i zadacima za vežbanje koje ocenjuju stručni mentori. Na kraju svakog kursa polaznici polažu test i dobijaju odgovarajući sertifikat. Tokom trajanja kursa obezbeđena je onlajn podrška mentora i drugih polaznika putem, a mogu se i zakazati konsultacije sa mentorom.

Šta ti dobijaš?

Zaradu
Mogućnost da razviješ svoju ideju i podeliš svoja znanja sa drugima
Iskustvo u kreiranju onlajn kurseva
Potvrdu o autorstvu
Mogućnos da se tvoji kursevi prevedu na druge jezike i time proširiš svoje tržište

Rok za prijavu:

Možeš se prijaviti do 27.11.2017.

Način prijave:

Svoju ideju za novi kurs možeš prijaviti popunjavanjem onlajn formulara. Ukoliko se prijavljuješ za autorstvo više kurseva, molimo te da popuniš formular posebno za svaki kurs čiji autor želiš da budeš.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here