Konkurs – Nova generacija pripravnika

  Datum Isteka: 18/11/2017

  Na konkurs se mogu prijaviti mladi do 30 godina koji su na završnim godinama studija ili su diplomirali u protekle dve godine na nekom od fakulteta iz oblasti društveno-humanističkih nauka (studenti nauka bezbednosti, odbrane, kriminalistike, lingvistike, novinarstva, informacionih tehnologija, prava..).

  Pripravnici imaju zadatak da pomažu centru u ostvarivanju njegovih redovnih aktivnosti- učestvuju u organizaciji događaja, konferencija, obuka, projekat. Svaki pripravnik ima svog mentora koji vodi njegov pripravnički staž i čije zadatke mora da ispunjava. Pripravnički staž traje minimum  šest meseci od dana izglasavanja na Skupštini centra. Pripravnički staž je prvi oblik članstva u Istraživačkom centru za odbranu i bezbednost i predstavlja priliku za sticanje radnog iskustva na volonterskim osnovama.

   

  OTVORENE POZICIJE SU:

   

  1.Pripravnik u sekreterijatu centra;

  2.Pripravnik u sektoru obuka;

  3.Pripravnik u IT sektoru;

  4.Pripravnik novinar u magazinu ,,Odbrana i bezbednost

   

  Obavezno je dobro poznavanje: MS office paketa (Poznavanje rada u WordPress-u je prednost), engleskog i srpskog jezika.

  Zainteresovani kandidati treba da poštalju biografiju sa fotografijom i motivaciono pismo (do 500 reči)  na sledeću email adresu: [email protected], najkasnije  do 17.11.2017. Samo odabrani kandidati biće kontaktirani.

  Odabrani kandidati će ući u proces selekcije. Proces selekcije se sastoji od grupnog intervjua, individualnog intervjua i testa znanja.

  Istraživački centar za odbranu i bezbednost zadržava pravo da ne odabere ni jednog kandidata u procesu selekcije ukoliko ni jedan kandidat ne zadovolji kriterijume centra.

  PODELI
  Ana Momčilović
  Članica PR tima. Studentkinja druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Voli filmove, druženja i duge šetnje, glasno se smeje. Veruje u ljubav i snagu mladih da promene svet na bolje

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here