Konkurs – Nova generacija pripravnika

  Datum Isteka: 18/11/2017

  Na konkurs se mogu prijaviti mladi do 30 godina koji su na završnim godinama studija ili su diplomirali u protekle dve godine na nekom od fakulteta iz oblasti društveno-humanističkih nauka (studenti nauka bezbednosti, odbrane, kriminalistike, lingvistike, novinarstva, informacionih tehnologija, prava..).

  Pripravnici imaju zadatak da pomažu centru u ostvarivanju njegovih redovnih aktivnosti- učestvuju u organizaciji događaja, konferencija, obuka, projekat. Svaki pripravnik ima svog mentora koji vodi njegov pripravnički staž i čije zadatke mora da ispunjava. Pripravnički staž traje minimum  šest meseci od dana izglasavanja na Skupštini centra. Pripravnički staž je prvi oblik članstva u Istraživačkom centru za odbranu i bezbednost i predstavlja priliku za sticanje radnog iskustva na volonterskim osnovama.

   

  OTVORENE POZICIJE SU:

   

  1.Pripravnik u sekreterijatu centra;

  2.Pripravnik u sektoru obuka;

  3.Pripravnik u IT sektoru;

  4.Pripravnik novinar u magazinu ,,Odbrana i bezbednost

   

  Obavezno je dobro poznavanje: MS office paketa (Poznavanje rada u WordPress-u je prednost), engleskog i srpskog jezika.

  Zainteresovani kandidati treba da poštalju biografiju sa fotografijom i motivaciono pismo (do 500 reči)  na sledeću email adresu: [email protected], najkasnije  do 17.11.2017. Samo odabrani kandidati biće kontaktirani.

  Odabrani kandidati će ući u proces selekcije. Proces selekcije se sastoji od grupnog intervjua, individualnog intervjua i testa znanja.

  Istraživački centar za odbranu i bezbednost zadržava pravo da ne odabere ni jednog kandidata u procesu selekcije ukoliko ni jedan kandidat ne zadovolji kriterijume centra.

  PODELI
  Ana Momčilović
  Članica tima za društvene mreže. Studentkinja druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here