Konkurs „Pravi primeri internet prisustva“

Fondacija „Registar nacionalanog internet domena Srbije“ (RNIDS) u sklopu svojih programa saradnje sa lokalnom internet zajednicom namerava da, povodom 10 godina od svog osnivanja, tokom 2016. promoviše zapažene primere internet prisustva malih privrednika, izabranih kroz Konkurs „Pravi primeri internet prisustva“ .

Cilj Konkursa „Pravi primeri internet prisustva“ je izbor domaćih privrednih društava i preduzetnika koji na kvalitetan način koriste Internet i tako doprinose svom osnovnom (oflajn) biznisu. Konkurs je namenjen onima čiji su internet sajtovi na jednom od nacionalnih internet domena (.RS ili .SRB) i spadaju u male privredne subjekte do 20 zaposlenih, a zadovoljavaju i ostale opšte, posebne i eliminacione uslove. Izabrani privrednici biće predstavljeni u promotivnoj kampanji koju će RNIDS realizovati u narednom periodu.

primeri internet

Pravo na učešće na konkursu imaju pravna lica i preduzetnici koji ispunjavaju sledeće uslove :

-da spadaju u male privredne subjekte , do 20 zaposlenih
-da su u domaćem većinskom vlasništvu
-da su izmirili obaveze po osnovu poreza i doprinosa
-da imaju pozitivno poslovanje u poslednje dve godine
-da nisu u postupku likvidacije i da nije pokrenut postupak stečaja
-da im u roku od tri godine pre podnošenja prijave nije izrečena kazna za privredni prestup , krivično delo , pravnosnažna sudska odluka ili upravna mera zabrane obavljanja delatnosti.

Zainteresovani treba najpre da provere da li ispunjavaju Uslove učešća na Konkursu, a zatim mogu da popune i onlajn formular za prijavu. Dokaze o ispunjenosti pojedinih uslova su obavezni da dostave svi koji uđu u uži izbor.

Rok za prijavljivanje je 30. maj 2016. u 10.00 časova. Lista prijavljenih koji su ušli u uži izbor biće objavljena u prvoj polovini juna 2016. godine.

Dodatne Informacije mogu da se dobiju preko adrese e-pošte: [email protected].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here