Konkurs: Priključi se organizacionom timu BOSIFEST-a 2017

Pozivamo vas da se priključite organizacionom timu Osmog Beogradskog Internacionalnog   Filmskog Festivala Osoba Sa Invaliditetom – BOSIFEST 2017 koji će se ove godine održati  pod sloganom „POKRENI PROMENU“.

BOSIFEST je međunarodni filmski festival osoba sa invaliditetom, jedini te vrste u jugoisto- čnoj Evropi, koji se ove godine po osmi put održava u Srbiji u organizaciji Hendi Centra Koloseum.

BOSIFEST

Na velikom platnu će i ove godine biti prikazan veliki broj filmova – kako u takmičarskom,     tako i u revijalnom delu. Do sada je u okviru BOSIFEST-a prikazano preko 300 filmskih       ostvarenja  na temu života osoba sa invaliditetom ili su njihovi autori osobe sa invaliditetom.

Više o BOSIFEST-u možete videti na zvaničnom sajtu festivala www.bosifest.rs .

Ukoliko želite da budete deo tima koji realizuje ovaj festival, učestvujete u različitim aktivno-stima i procesima tokom organizacije festivala i steknite nova znanja i iskustva. Potrebno je   da osnovne podatke (ime, prezime, godište, zanimanje, mail adresu i broj telefona), kao i svoju motivaciju za prijavljivanje obrazloženu u par rečenica pošaljete na mail adresu           [email protected] do četvrtka, 20. aprila.

Angažovanje volontera na festivalu

BOSIFEST je koncipiran tako da su volonteri angažovani u više faza, od pripreme do same   realizacije festivala. Naši volonteri dobijaju iskustva u svim segmentima organizacije festivala (po fazama).

1.Faza Kontakti sa medijima, kontakti sa NVO, kontakti sa filmmejkerima, objava konkursa, angažovanje u vidu promocije festivala na društvenim mrežama (facebook, twitter), kontakti  sa sponzorima.

2.Faza Unošenje informacija na zvanični sajt festivala, prevođenje tekstova za sajt,                 sastavljanje tekstova za strane časopise (promovisanje festivala), kontakti sa festivalima u     regionu i svetu, obezbeđivanje smeštaja za goste festivala, ažuriranje filmova za revijalni i      takmičarski deo, prevođenje sinopsisa za katalog.

3.Faza Podela pozivnica (ambasade, Kulturni centri, fakulteti…), podela karata (škole, fakulteti, NVO…), podela zaduženja tokom festivala, dežurstvo tokom trajanja festivala, organizova-nje radionica na festivalu, organizovanje otvaranja i zatvaranja festivala.

Po završetku festivala svi volonteri koji su učestvovali u svim fazama pripreme festivala dobiće diplomu/sertifikat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here