Konkurs Telenor fondacije – Uključi se digitalno

  Datum Isteka: 03/11/2017

  Telenor fondacija otvara konkurs #Uključisedigitalno

  25. oktobra 2017 – Humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji imaju priliku da se prijave na nov konkurs Telenor fondacije. Minimalna podrška projektima je 1.000, a maksimalna 15.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Osim finansijskih sredstava, podrška obuhvata i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora.

  telenor fondacija
  konkurs Telenor fondacije

  Fokus projekata treba da bude na inovativnim, digitalnimrešenjima usmerenim na smanjenje nejednakosti u našem društvu. Akcenat je na oblastima delovanja Telenor fondacije, kao što je edukacija dece, roditelja i nastavnika o bezbednom korišćenju interneta. Prijave su do 2. novembra, a podržani projektibiće poznati u decembru. Pri evaluaciji, u razmatranje se uzimaju svi uključeni aspekti podrške i planirane aktivnosti.

  Kompanija Telenor putem aktivnosti Telenor fondacije ulaže u Srbiju i pomaže rešavanju izazova s kojima se suočava srpska zajednica koristeći sve prednosti telekomunikacione industrije. Kao član najveće svetske dobrovoljne inicijative Globalnog dogovora UN-a, Telenor doprinosi  podizanju svesti o 17 Globalnih ciljeva za održivi razvoj. Telenorova strategija održivog razvoja i aktivnosti usmereni su ka realizaciji Cilja 10: Smanjenju nejednakosti (#reducedinequalities).

  Više informacija o prijavi možete pronaći ovde.

  PODELI
  Ana Momčilović
  Članica tima za društvene mreže. Studentkinja druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here