Konkurs Telenor fondacije – Uključi se digitalno

Telenor fondacija otvara konkurs #Uključisedigitalno

25. oktobra 2017 – Humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji imaju priliku da se prijave na nov konkurs Telenor fondacije. Minimalna podrška projektima je 1.000, a maksimalna 15.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Osim finansijskih sredstava, podrška obuhvata i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora.

telenor fondacija
konkurs Telenor fondacije

Fokus projekata treba da bude na inovativnim, digitalnimrešenjima usmerenim na smanjenje nejednakosti u našem društvu. Akcenat je na oblastima delovanja Telenor fondacije, kao što je edukacija dece, roditelja i nastavnika o bezbednom korišćenju interneta. Prijave su do 2. novembra, a podržani projektibiće poznati u decembru. Pri evaluaciji, u razmatranje se uzimaju svi uključeni aspekti podrške i planirane aktivnosti.

Kompanija Telenor putem aktivnosti Telenor fondacije ulaže u Srbiju i pomaže rešavanju izazova s kojima se suočava srpska zajednica koristeći sve prednosti telekomunikacione industrije. Kao član najveće svetske dobrovoljne inicijative Globalnog dogovora UN-a, Telenor doprinosi  podizanju svesti o 17 Globalnih ciljeva za održivi razvoj. Telenorova strategija održivog razvoja i aktivnosti usmereni su ka realizaciji Cilja 10: Smanjenju nejednakosti (#reducedinequalities).

Više informacija o prijavi možete pronaći ovde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here