Konkurs za izlaganje u galeriji Beogradske tvrđave

  Datum Isteka: 20/01/2018

   

  Beograd, 14. decembar 2017. godine – Javno preduzeće „Beogradska tvrđava“ raspisalo je konkurs za izlaganje u Galeriji Beogradske tvrđave u 2018. godini.
  U 2018. godini, u okviru galerijske delatnosti, planirana je realizacija 12 samostalnih izložbi radova na papiru (crtež, grafika, akvarel, pastel, fotografija, kombinovane tehnike).

  Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani umetnici, članovi udruženja likovnih i primenjenih umetnika, kao i studenti završne godine i master studija fakulteta primenjenih i likovnih umetnosti. Na konkurs se mogu prijaviti i umetnici koji su već izgalagali u Stambol kapiji, ukoliko je prošlo minimum pet godina od prethodnog izlaganja u ovom prostoru.


  Prijave se mogu dostaviti putem e-maila: [email protected] ili u prostorijama JP “Beogradska tvrđava”, Terazije 3/5 (svakog radnog dana od 9 do 15 časova), najkasnije do 20. januara 2018. godine.
  Dostavljene prijave razmotriće Umetnički savet, a rezultati konkursa biće poznati do 5. februara i objavljeni na sajtu www.beogradskatvrdjava.co.rs.
  Detalji konkursa mogu se pronaći na internet prezentaciji Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava”, na linku: http://www.beogradskatvrdjava.co.rs/?p=8533

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here