Konkurs za izlaganje u galeriji Beogradske tvrđave

 

Beograd, 14. decembar 2017. godine – Javno preduzeće „Beogradska tvrđava“ raspisalo je konkurs za izlaganje u Galeriji Beogradske tvrđave u 2018. godini.
U 2018. godini, u okviru galerijske delatnosti, planirana je realizacija 12 samostalnih izložbi radova na papiru (crtež, grafika, akvarel, pastel, fotografija, kombinovane tehnike).

Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani umetnici, članovi udruženja likovnih i primenjenih umetnika, kao i studenti završne godine i master studija fakulteta primenjenih i likovnih umetnosti. Na konkurs se mogu prijaviti i umetnici koji su već izgalagali u Stambol kapiji, ukoliko je prošlo minimum pet godina od prethodnog izlaganja u ovom prostoru.


Prijave se mogu dostaviti putem e-maila: [email protected] ili u prostorijama JP „Beogradska tvrđava“, Terazije 3/5 (svakog radnog dana od 9 do 15 časova), najkasnije do 20. januara 2018. godine.
Dostavljene prijave razmotriće Umetnički savet, a rezultati konkursa biće poznati do 5. februara i objavljeni na sajtu www.beogradskatvrdjava.co.rs.
Detalji konkursa mogu se pronaći na internet prezentaciji Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava”, na linku: http://www.beogradskatvrdjava.co.rs/?p=8533

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here