Konkurs za najlepši posao u Srbiji – plata 1000 eura

  Konkurs

  za najlepši posao u Srbiji 2019.

                     Sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, tražimo osobu koja je spremna da tri meseca putuje po našoj zemlji, obilazi poznate i skrivene kutke Srbije i deli svoje utiske na internetu i društvenim mrežama.

                      Osoba koju izaberemo učestovaće na više od 50 različitih tura po Srbiji i obići će više od 200 turističkih destinacija. Radeći za SerbianAdventures, naš putnik će imati priliku da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi našim rekama, oproba se u brojnim adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji i da stekne brojna prijateljstva i uspomene za ceo život.

                   Obaveza putnika biće da rečima i slikom predstavi svoj doživljaj na ovim turama i destinacijama, da objavljuje tekstove, fotografije i video materijale na nalozima Serbianadventures-a (blog, FaceBook, Instagram, YouTube, Twitter).

  Odabranom kandidatu pripada mesečna naknada od 1.000 evra u dinarskoj protivrednosti a svi troškovi putovanja, smeštaja i ishrane su pokriveni.

  Najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta 2019.

          Kandidat ste za ovaj posao ako ste:

  – otvoreni i komunikativni, volite putovanja i upoznavanje novih predela i ljudi
  – dobro poznajete tehnologiju društvenih mreža i aktivno ih koristite
  – dobro pišete, fotografišete, snimate i montirate video materijale za društvene mreže
  – dobro govorite i pišete na engleskom jeziku
  – slobodni ste u vreme dok traje posao

  Da se prijavite na ovaj konkurs potrebno je da:

  popunite online prijavu klikom ovde
  – u prijavi dostavite link vašeg Linked-in profila
  – samostalno kreirate YouTube video u kojem ćete predstaviti zašto treba da izaberemo baš Vas (ne duže od 60 sekundi, na srpskom jeziku)
  – samostalno kreirate video sa neke ture po Srbiji u trajanju od 120 sekundi (pola na srpskom a pola na engleskom jeziku) i postavite link ka snimku i na prijavnom formularu i na FB stranici Serbianadventures.-a u postu konkursa
  – kreirate blog tekst o istoj turi na srpskom i engleskom jeziku i stavite link ka istom na prijavnom formularu

  Konkurs je otvoren do 23. aprila u ponoć.

  Ako prepoznajte sebe u osobinama našeg putnika, prijavite se!

  Više informacija o prijavi pogledajte na prijavnom formularu a za dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju preko Facebook stranice SerbianAdventures-a.

  Uživajmo zajedno u najlepšem poslu u Srbiji!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here