Konkurs za najlepši posao u Srbiji – plata 1000 eura

Konkurs

za najlepši posao u Srbiji 2019.

                   Sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, tražimo osobu koja je spremna da tri meseca putuje po našoj zemlji, obilazi poznate i skrivene kutke Srbije i deli svoje utiske na internetu i društvenim mrežama.

                    Osoba koju izaberemo učestovaće na više od 50 različitih tura po Srbiji i obići će više od 200 turističkih destinacija. Radeći za SerbianAdventures, naš putnik će imati priliku da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi našim rekama, oproba se u brojnim adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji i da stekne brojna prijateljstva i uspomene za ceo život.

                 Obaveza putnika biće da rečima i slikom predstavi svoj doživljaj na ovim turama i destinacijama, da objavljuje tekstove, fotografije i video materijale na nalozima Serbianadventures-a (blog, FaceBook, Instagram, YouTube, Twitter).

Odabranom kandidatu pripada mesečna naknada od 1.000 evra u dinarskoj protivrednosti a svi troškovi putovanja, smeštaja i ishrane su pokriveni.

Najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta 2019.

        Kandidat ste za ovaj posao ako ste:

– otvoreni i komunikativni, volite putovanja i upoznavanje novih predela i ljudi
– dobro poznajete tehnologiju društvenih mreža i aktivno ih koristite
– dobro pišete, fotografišete, snimate i montirate video materijale za društvene mreže
– dobro govorite i pišete na engleskom jeziku
– slobodni ste u vreme dok traje posao

Da se prijavite na ovaj konkurs potrebno je da:

popunite online prijavu klikom ovde
– u prijavi dostavite link vašeg Linked-in profila
– samostalno kreirate YouTube video u kojem ćete predstaviti zašto treba da izaberemo baš Vas (ne duže od 60 sekundi, na srpskom jeziku)
– samostalno kreirate video sa neke ture po Srbiji u trajanju od 120 sekundi (pola na srpskom a pola na engleskom jeziku) i postavite link ka snimku i na prijavnom formularu i na FB stranici Serbianadventures.-a u postu konkursa
– kreirate blog tekst o istoj turi na srpskom i engleskom jeziku i stavite link ka istom na prijavnom formularu

Konkurs je otvoren do 23. aprila u ponoć.

Ako prepoznajte sebe u osobinama našeg putnika, prijavite se!

Više informacija o prijavi pogledajte na prijavnom formularu a za dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju preko Facebook stranice SerbianAdventures-a.

Uživajmo zajedno u najlepšem poslu u Srbiji!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here