Konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu

Forum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija pozivaju mlade da se prijave na Konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu usmerenom na poboljšanje položaja mladih na tržištu rada.

 

Najbolji projekat dobija 100.000 RSD za realizaciju aktivnosti. 
Rok za prijavu: 
01.04.2019.

 

Saznajte više o uslovima učešća na konkursu sa OVOG linka i prijavite se!

 

Uslovi učešća:
Konkurs je namenjen studentskim organizacijama, omladinskim udruženjima i neformalnim grupama mladih na teritoriji cele Srbije koji žele da pomognu svojim vršnjacima da unaprede položaj na tržištu rada.
Tema konkursa je unapređenje položaja mladih na tržištu rada kroz aktivnosti koje podstiču sticanje novih znanja, veština, kontakata, iskustva, kao i kroz sve druge aktivnosti koje na inovativan i kvalitetan način mogu da doprinesu unapređenju položaja mladih na tržištu rada.
Konkurs je usmeren na lokalne inicijative i probleme sa kojima se mladi susreću u svom neposrednom okruženju. Prilikom razmatranja predloga posebno će se vrednovati uticaj koji projekat ima na ciljnu grupu mladih i kvalitet predloženih aktivnosti. Dodatno, vrednovaće se inovativnost predloženih aktivnosti i njihova atraktivnost za uključivanje mladih kao korisnika projekta.
Svi predlozi biće ocenjeni od strane žirija koji čine predstavnici kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje. Oni predlozi koji uđu u uži izbor imaće prilike da se predstave žiriju na događaju polovinom maja 2019. godine, nakon čega će biti proglašen odabran projekat za podršku. Dodeljena sredstva od 100.000 dinara namenjena su realizaciji projekta.
Predviđeni period za realizaciju aktivnosti je maj – novembar. Sve aktivnosti projekta moraju biti realizovane do kraja novembra 2019. godine.
Predlozi se dostavljaju elektronskim putem do 01. aprila na adresu:
kancelarija@odgovorno poslovanje.rs sa naznakom – Prijava na konkurs_Bolji biznis za bolje društvo.
Forum za odgovorno poslovanje promovisaće aktivnosti pobedničkog projekta i redovno objavljivati informacije na sajtu: odgovornoposlovanje.rs i društvenim mrežama.

 

 

Za sve zainteresovane, Forum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija održaće info dan u četvrtak, 14. marta, u prostorijama Kancelarije za mlade – Gnezdo, u 12h (Masarikova 5, šesti sprat Beograđanke) gde se možete detaljnije informisati o konkursu i postaviti sva pitanja.
Ukoliko želite da prisustvujete Info danu, pošaljite svoje ime i prezime na adresu [email protected] najkasnije do 13.03. sa naznakom Prijava za Info dan.

 

Vidimo se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here